divendres, 8 de maig del 2015

DOLÇA MERENGUE






FA TEMPS QUE VOLIA FER AQUEST PASTÍS,
M'ENCANTA EL MERENGE
 I
 BARREJAT AMB LES FRUITES DELS BOSC
ÉS UNA EXQUISIDESA 

PAVLOVA

EMPLATAT




BONÍSSIM
UN PASTÍS QUE ENAMORA PER LA SEVA TEXTURA


DETALL




TARTA




INGREDIENTS

4 clares d'ou
200 g sucre
1 pessic sal
4 gotasvinagre o suc de llimona


PREPARACIÓ
  
Col·loqui la papallona a les ganivetes. 
Aboqui tots els ingredients al vas 
programem 4 minuts, 50º, velocitat 3 1/2.

Quan acabi el temps programat, torni a 

programar 4 minuts, velocitat 3 1/2 sense programar temperatura.



PER FER LA TARTA PAVLOVA

COL-LOCAR SOBRE PAPER D'ENFORNAR

FEU UN NIU AL CENTRE
I
AMB UNA SAFATA DE FORN

COURE AL FORN 15 MINUTS A 150º
I
BAIXAR A 100 º 
I
COURE 60 MINUTS

REFREDAR AL FORN

AMB LA PORTA OBERTA


UN COP FRED
COL-LOCAR AL CENTRE
FORMATGE MASCARPONE
DECORAR AMB FRUITS VERMELLS DEL BOSC
JO HE AFEGIT POMA BULLIDA AMB VI DE MISTELA
CLAUS, CANYELLA, PEBRA
I
SUCRE


I...

FET!

DETALL


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada