diumenge, 20 de novembre de 2016

CONCURS DE BOSC HOME






JA ÉS SABUT QUE M'ENCANTA CUINAR


QUAN VAIG LLEGIR LA PROPOSTA QUE FEIA
BOSCH HOME
#cocinaconBosch
VAIG PENSAR... I PERQUÉ NO?
I
 LA MEVA PROPOSTA VA SER AQUESTA:


I...
SORPRESA !
ELS 
 VA AGRADAR LA MEVA AMANIDA !







AQUÍ TENIU LA MEVA CREACIÓ !








AMANIDA TÈBIA DE PASTA FRESCA
 DE
 PASTANAGA
FETA A CASA,

AMB VINAGRETA DE DAUETS DE POMA
I

MATÓ
FET A CASA


RECEPTA
4 racions



 LA PASTA FRESCA

INGREDIENTES


300 g de farina
40 g PASTANAGA bullida
2 ous



COM ÉS FA LA PASTA


Bullir la pastanagues i escórrer bé. Poseu a El Got la farina i Les pastanagues
  i
PROGRAMA 20 Segons, velocitat 7  
Incorpori els ous
  i
  1_minuto programi, vas tancat, velocitat Espiga.
  Bolqui La Massa En Una superfície enfarinada lleugerament
  i
  formi plaques molt fines amb el corró de cuina.  
" Jo " amb Una Màquina de Fer pasta,
NUM 8 DE BOSCH 

  Coure de Durant 3 o 4 minutes

 (El Temps de cocció és lleugerament inferior al de la pasta de Que es comercialitza)

Consell:
 Podem Variar el color AMB  triturat amb tomàquet, espinacs o remolatxa.




MATÓ FET A CASA

INGREDIENTS

1 L DE LLET FRESCA SEMIDESNATADA "PULEVA"
SUC DE LLIMONA

COM ÉS FA

EN UN CASSÓ ABOCAR LA LLET, 
POSAR AL FOC 
I
 QUAN BULLI AFEIGIR EL SUC DE LLIMONA,
 ES TALLARÀ, 
COLAR BÉ, 
PRESSIONAR 
APLANAR 
 I 
RESERVAR A LA NEVERA, 
PER EMPLATAR


ACOMPANYAMENT DE LA PASTA

INGREDIENTS

4 pastanagues bullides a dauets
mató a dauets 
pernil dolç a tires

RESERVAR PER L'EMPLATAT





PER LA VINAGRETA

INGREDIENTS

3 cullerades soperes de Vinagre de poma
suc de 1 llimona petita
6 cullerades d'oli d'oliva verge
pebre
1 poma a dauets  
sal mandon

COM ES FA LA VINAGRETA 

FER DAUETS DE POMA
I
RESERVAR AMB UN TAPPER
JUNT AMB EL VINAGRE DE POMA, L'OLI D'OLIVA,  EL SUC DE LLIMONA 
I
EL PEBRE 
MACERAR UNA HORA A LA NEVERA 







PER EMPLATAR


COL·LOCAR AL PLAT LA PASTA, 
ELS DAUETS  DE PASTANAGA,
 LES TIRES DE PERNIL DOLÇ 
I
EL MATÓ A DAUETS  
FINALMENT... LA VINAGRETA 
I

LA SAL MALDON

I...

FET !




EMPLATAT !







HE  VISITAT L'ESTUDI DE GRAVACIÓ
DE
TORRES EN LA COCINA








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada