LA CASTANYADA !
PANELLETS!
CLÀSSICS |
I...
PETIT BOSC DE XAMPINYONS "PANELLETS"
RECEPTA
INGREDIENTS
250 g d'ametlla crua mòlta FRIT RAVICH
200 g de sucre
150 g de patata bullida o moniato
la pell de 1/2 llimona
pinyos
granet d'ametlla
ou
PREPARACIÓ
Bulliu les patates amb pell, un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Deixeu refredar
POLVORITZAR EL SUCRE I LA PELL DE LA LLIMONA
Afegiu-hi el sucre amb la llimona, l'ametlla mòlta, el puré de patata
Amb un forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s'estovi.
Dividir la massa segons la varietat
Aqui hi ha 3 varietats
1 part de pinyons, fer boletes i decorar amb pinyons
1 part d'ametlles, fer barretes i decorar amb granet d'ametlles
i
part per els xampinyos
i
colorant alimentari
Pinzellar amb rovell d'ou els panellets
COCCIÓ
SEGONS FORN, 10 MINUTS A TEMPERATURA FORTA DE 225 A 250 GRAUS
I...
FET !
INGREDIENTS
250 g d'ametlla crua mòlta FRIT RAVICH
200 g de sucre
150 g de patata bullida o moniato
la pell de 1/2 llimona
pinyos
granet d'ametlla
ou
PREPARACIÓ
Bulliu les patates amb pell, un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Deixeu refredar
POLVORITZAR EL SUCRE I LA PELL DE LA LLIMONA
Afegiu-hi el sucre amb la llimona, l'ametlla mòlta, el puré de patata
Amb un forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s'estovi.
Dividir la massa segons la varietat
Aqui hi ha 3 varietats
1 part de pinyons, fer boletes i decorar amb pinyons
1 part d'ametlles, fer barretes i decorar amb granet d'ametlles
i
part per els xampinyos
i
colorant alimentari
Pinzellar amb rovell d'ou els panellets
COCCIÓ
SEGONS FORN, 10 MINUTS A TEMPERATURA FORTA DE 225 A 250 GRAUS
I...
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada