diumenge, 20 de novembre de 2016

NOVEMBRE DOLÇ... ELS 26 ANYS DE LA CRISTINA









AQUESTA SETMANA
 LA CRISTINA 
HA FET 
26 ANYS!

EL PASTÍS




PASTÍS DE POMA




RECEPTA

INGREDIENTS 

6 persona / es 
3 ous 
200 g sucre 
100 g oli de gira-sol 
1 iogurt, de llimona 
170 g farina 
1 pessic sal 
1 sobre llevat, Royal 
1 poma,, pelada i tallada en a grills 

PREPARACIÓ 

Poseu els ous al vas, afegiu el sucre i programar 

2 minuts, temperatura 37 º, velocitat 3. 

Afegiu l'oli i el iogurt i programar 

15 segons a velocitat 3. 

  Incorpori la farina, la sal i el llevat i 

programi 12 segons a velocitat 2 ½. 

Acabi d'embolicar la farina amb l'espàtula. 
Seguidament, aboqui la barreja en un motlle .  Introdueixi els grills de poma en la massa i poseu el motlle al forn preescalfat a 180 º durant uns 30 minuts, aproximadament.

I...

FET !


I...  A MES.






BOLETES ENERGÈTIQUES
 I
 ROCS DE XOCOLATA I AMETLLES




RECEPTA

ROCS DE XOCOLATA
I
D'AMETLLES



INGREDIENTS
1 tableta de xocolata 
80 g de ametlles picades


COM ES FA


TORRAR LES AMETLLES PICADES
I
RESERVAR EN UN BOL
FONDRE LA XOCOLATA AL BANY MARIA
BARREJAR ELS DOS INGREDIENTS
I
FER PORCIOS AMB 2 CULLERETES DE POSTRE
SOBRE PAPER VEGETAL
INTRODUIR A LA NEVERA  PER ENDURIR

I...

FET !





RECEPTA

BOLETES ENERGÈTIQUES




INGREDIENTS
Per 20 unitats

1 tassa de (mesura cafè) d'avellanes torrades
1 tassa de (mesura cafè) de dàtils Medjool
2 cullerades soperes de cacau en pols sense sucre
1 cullerada sopera d'oli d'oliva verge


COM ES FA 

posar les avellanes en un processador d'aliments o en una batedora de got potent (jo thermomix)
i
batem durant uns segons fins que estiguin esmicolades.
Afegim els dàtils desossats, el cacau
 i
l'oli
 i
 tornem a batre fins que tots els ingredients estiguin perfectament integrats.
formar boletes


CONSELL

Podeu guardar-les en un recipient hermètic a la nevera durant unes dues setmanes
o
fins i tot congelar-durant mesos.


I...

FET !




CRISTINA !
PER A TU

DETALL PASTÍS



FELICITATS !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada