CARXOFES, ACABADES DE AGAFAR PEL PAGES.
MANDONGUILLES AMB PÈSOLS, CARXOFES i PATATES
RECEPTA
INGREDIENTS
4 RACIONS
2 BOTIFARRES DE PORC DE CAL TRUCH
MIG GOTET DE VERMUT
1 OU
PA RALLADO DE CASA
FARINA
3 PATATES TALLADES AL LLARG
UN GRAPAT DE PÈSOLS
8 CARXOFES
2 TOMÀQUETS DE PENJAR TALLATS PER LA MEITAT
1 PEBROT VERD
1 CEBA TENDRA
2 ALLS
PICADA
AMETLLES TORRADES, PINYONS, ALL I JULIVERT
ELABORACIÓ
LA CARN DE LES BOTIFARRES BARREJAR-LA AMB L'OU I EL PA RATLLAT.
FER BOLETES I ARREBOSSAR AMB FARINA.
POSAR OLI EN UNA PAELLA I FREGIR LES MANDONGUILLES FINS QUE ESTIGUIN DAURADES.
RETIRAR I REPOSAR UNS SEGONS SOBRE PAPER DE CELULOSA I RESERVAR
AL OLI D'FREGIR LES MANDONGUILLES, POSAR EL PEBROT PICADET, LA CEBA TALLADA FINA, ELS ALLS SENCERS AMB UN TALL A LA MEITAT I ELS TOMÀQUETS
SOFREGIR TOT I AFEGIR EL VERMUT.
COURE FINS EVAPORAR L'ALCOHOL
AFEGIR LES MANDONGUILLES I AFEGIR AIGUA FINS A COBRIR
COURE A FOC SUAU FINS QUE ESTIGUEN TENDRES
UNOS MINUTS ABANS DE SERVIR, AFEGIR LA PICADA REMENAR I COURE UNS MINUTS.
CONSELL
QUEDEN MOLT TENDRES SI ÉS CUINAN 15 MINUTS A L'OLLA RAPIDA.
SI EL SUQUET ES MOLT LIQUID TORRAR UNA MICA DE FARINA I S'ESPESSARÀ I LI DARA UN TO DAURADET
CARXOFES, ACABADES DE COLLIR PEL PAGES.
|
TEMPORADA DE CARXOFES |
EL SR. FLORIACH DE CAN POTELL JA TE CARXOFES MONT TENDRES I MOLT BONES!
MARIA LA RECEPTE DE CARXOFES !
ResponElimina