diumenge, 23 de febrer de 2014

BACALLÀ SOBRE LLIT DE VERDURETES AL DENTE I ALL I OLI GRATINAT




EMPLATAT

DETALL

BACALLÀ
 SOBRE LLIT DE VERDURETES AL DENTE I ALL I OLI GRATINAT

INGREDIENTS

BACALLÀ
1/2 PEBROT VERMELL
1/2 PEBROT VERD
1 ALBERGINIA
1 CARBASSÓ
1 CEBA TENDRA
2 TOMÀQUETS
1 ALL
SAL I PEBRE

ALL I OLI
HO FA EN JORDI PAPA

1 OU
OLI
ALL


ELABORACIÓ

ES TROSSEGEN  LES VERDURETES I SE SALTEN  ' AL DENTE '  A LA  PAELLA PER SEPARAT.
 PRIMER LA CEBA I RESERVAR , 
DESPRÉS ELS PEBROTS VERMELLS I VERDS I RESERVAR , 
DESPRÉS EL CARBASSÓ I ES RESERVA
I FINALMENT LA ALBERGINIA . 
UNA VEGADA SALTEJADES ES BARREGEN TOTES I SALPEBREM ,
RESERVAR PER AL MUNTATGE DEL PLAT .
AMB ELS TOMÀQUETS I EL ALL ES FA UN SOFREGIT LLEUGER , QUE SERVIRÀ DE FONS PER A LA PRESENTACIÓ .
TOT SEGUIT, ES BARREJA FARINA I OU BATUT , AFEGINT UN RAJOLÍ D'AIGUA AMB GAS ,
 ES PASSEN ELS TALLS  DE BACALLÀ I ES FREGEIXEN  ,
 RETIRAR I COL · LOCAR SOBRE PAPER DE CELULOSA PER L'EXCÉS DE GREIX .
PER EMPLATAR,
 ES REPARTEIX EL SOFREGIT AL FONS DEL PLAT , ES COL-LOCA UN MOTLLE  I   S'OMPLE   DE VERDURETES , ES RETIRA EL MOTLLE I ES COL · LOCA EL BACALLÀ , COBRINT  DE ALL I OLI ,
 COURE AL FORN:  POSICIÓ GRILL UNS MINUTS .



I....

FET 1

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada