MAR I TERRA
EMPLATAT |
CALAMAR FARCIT
INGREDIENTS
1 CALAMAR DE MITJÀ A GRAN
ESCAMARLANS
LLAGOSTINS
MÚSCULS DE ROCA
1/4 DE CARN PICADA
1 OU
3 TOMÀQUETS DE PENJAR
1 CEBA MITJANA TENDRA
1 ALL
SAL I PEBRE
PICADA
AMETLLES, ALL I JULIVERT
ELABORACIÓ
NETEJAR EL CALAMAR PER DINS
SEPARAR LES POTES I LES ALETES
TROSSEJAR LES ALETES I LES POTES I RESERVAR
POSAR A LA CASSOLA, OLI I SALTEU ELS ESCAMARLANS I LLAGOSTINS I RESERVAR
AL MATEIX OLI POSAR LA CARN PICADA, LES POTES I LES ALETES, SALTAR I SALPEBRAR
COL · LOCAR EL FARCIT EN UN VOL
AFEGIR UN OU
BARREJAR I OMPLIR EL CALAMAR
TANCAR-LO AMB "PALILLOS"
COL-LOCAR A LA CASSOLA DE I DAURAR
RETIRAR I AFEGIR MÉS OLI
FER EL SOFREGIT AMB ELS TOMÀQUETS LA CEBA TENDRA I EL ALL
PASSAR PEL XINÈS I TORNAR A LA CASSOLA
PICADA
PICAR UNES AMETLLES 1 ALL PETIT I JULIVERT , COL · LOCAR A LA CASSOLA AMB 1 VAS PETIT DE VI BLANC, QUAN S'EVAPORI L'ALCOHOL AFEGIR 1/2 GOT D'AIGUA
AFEGIR EL CALAMAR DAURADET , ELS ESCAMARLANS, LLAGOSTINS I ELS MÚSCULS DE ROCA, FER XUP XUP 15 MINUTS A FOC LENT
I. ...
FET
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada