divendres, 21 de febrer de 2014

CALAMAR FAÇIT A LA CASSOLA

MAR I TERRA


EMPLATAT


CALAMAR FARCIT 

INGREDIENTS 

1 CALAMAR DE MITJÀ A GRAN 
ESCAMARLANS 
LLAGOSTINS 
MÚSCULS DE ROCA 
1/4 DE CARN PICADA 
1 OU 
3 TOMÀQUETS DE PENJAR 
1 CEBA MITJANA TENDRA 
1 ALL 
SAL I PEBRE 
PICADA
AMETLLES, ALL I JULIVERT


ELABORACIÓ 

NETEJAR EL CALAMAR PER DINS 
  SEPARAR LES POTES I LES ALETES 
TROSSEJAR LES  ALETES I LES POTES I RESERVAR 
POSAR A LA CASSOLA, OLI I SALTEU ELS ESCAMARLANS  I LLAGOSTINS I RESERVAR 
AL MATEIX OLI POSAR LA CARN PICADA, LES POTES I LES ALETES, SALTAR I SALPEBRAR 
COL · LOCAR EL FARCIT EN UN VOL 
AFEGIR UN OU 
BARREJAR I OMPLIR EL CALAMAR 
TANCAR-LO AMB "PALILLOS" 
COL-LOCAR  A LA CASSOLA DE  I  DAURAR 
RETIRAR I AFEGIR MÉS OLI 
FER EL SOFREGIT AMB ELS TOMÀQUETS LA CEBA TENDRA I EL ALL 
PASSAR PEL XINÈS I TORNAR A LA CASSOLA 

PICADA

PICAR UNES AMETLLES 1 ALL PETIT I JULIVERT , COL · LOCAR A LA CASSOLA AMB 1 VAS PETIT DE VI BLANC, QUAN S'EVAPORI L'ALCOHOL AFEGIR 1/2 GOT D'AIGUA

AFEGIR EL CALAMAR DAURADET , ELS ESCAMARLANS, LLAGOSTINS I ELS MÚSCULS DE ROCA,  FER XUP XUP 15 MINUTS A FOC LENT 
I. ... 

FET

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada