diumenge, 23 de febrer de 2014

CREMA DE SANT JOSEP




CREMA CATALANA A LA NOSTRE MANERA
DETALL



AVUI HE PASSAT PEL CAMÍ DEL MIG D'ALELLA, HE VIST AMETLLERS I MIMOSES EN FLOR, AVIAT  MARÇ.
MARÇ,  ( m'ha fet pensar en les postres de quaresma, Sant Josep i què no? )
FER PER  POSTRES  CREMA CATALANA SUAU.
 PER COSTUM A CASA NOSTRE  ÉS UN CLÀSSIC, ÉS EL POSTRE QUE FINS EL DIA DE SANT JOSEP,  EL MENGEM.
ENS AGRADA GAIREBÉ ACABADA DE FER 
I LA FAIG TOT JUST MENTRE ÉS PARA  TAULA. 



RECEPTA 



INGREDIENTS
 '3 RACIONS '

4 ROVELLS D'OU  
4 CULLERADES DE SUCRE
1 CULLERADA DE MIDÓ 
1 BRANCA DE CANYELLA 
PELA DE LLIMONA 

ELABORACIÓ


POSAR  A INFUSIONAR  LA LLET AMB LA BRANCA DE CANYELLA I LA PELA DE LLIMONA,
MENTRE EN UN VOL ES BARREGEN ELS ROVELLS I EL SUCRE,
AMB UN GOTET  DE LLET QUE ÉS RETIRA ABANS DE INFUSIONARLA DISSOLC  EL MIDÓ,
TOT SEGUIT,
AFEGEIXO A LA LLET EL MIDÓ  I ELS OUS AMB EL SUCRE,  I ES REMENA AMB BARILLAS FINS QUE ESPESSA, EMPLATAR   EN UNA SAFATA, COBRIR AMB SUCRE POLS I FLAMEJAR. 
QUAN ENS LA MENGEM ESTÀ A TEMPERATURA AMBIENT I TÉ TOT EL SEU SABOR,

I...


FET!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada