divendres, 28 de febrer de 2014

BO I RAPIT, TALLARINS AMB "MIGAS" I TOMÀQUETS DESHIDRATATS

PASTA, BO I RAPIT


TOMÀQUETS DESHIDRATATS




RECEPTA


OBRIR PER LA MEITAT ELS TOMÀQUETS I BUIDAR LES PEPITES I EL SUC, 
ESCAMPAR PER SOBRE , SAL I SUCRE. 
COL · LOCAR EN UNA SAFATA DE FORN A 160 ª DURANT 2 HORES, 
EN EL TEMPS PROGRAMAT SE LI VA DONANT LA VOLTA , 
POSAR PER SOBRE  ELS TOMÀQUETS  ORENGA, FARIGOLA I PEBRE. 
EN TREURE'LS DEL FORN, DEIXAR REFREDAR I EN UN  POT DE VIDRE FER CAPES DE TOMÀQUETS I ALL LAMINAT, 
COBRIR-LO AMB  OLI D'OLIVA I GUARDAR A  LA NEVERA. 
ES POT UTILITZAR EN AMANIDES, A PIZZES ....






RECEPTA


ESTRIS








TALLARINES AMB "MIGAS" I TOMÀQUETS DE PENJAR DESHIDRATATS 




3 RACIONS

RECEPTA 



POSAR AL FOC UN POT AMB ABUNDANT AIGUA I BULLIR  ELS TALLARINS AL DENTE, 
UNS 100 GR. PER PERSONA, 
MENTRE ES BULLEN  
POSAR AL GOT THERMOMIX, 
4 TOMÀQUETS DE PENJAR DESHIDRATATS, 
1 GRA D'ALL  A LÀMINES,
 UNS TROCETS DE PEBROT, CARBASSÓ I CEBA TENDRA, NOMÉS UN GRAPADET  DE   CADA, AFEGIR 3 LLESQUES DE PA  (PA DE 1/4) 
TRITURAR VELOCITAT 5 UNS SEGONS, 

MIRAR SI HA QUEDAT TRITURAT EN DIFERENTS MIDES, EL RESULTAT, "MIGAS" 
POSAR OLI A LA PAELLA, NOMÉS UNA MICA, I PASSAR PER LA PAELLA LES
" MIGAS", 
HAN DE QUEDAR CRUIXENTS. 
COLAR BÉ ELS TALLARINES I AFEGIR A LA PAELLA DE LES "MIGAS" 
DONAR-LI VOLTES PERQUÈ S'INTEGRIN TOTS ELS INGREDIENTS,
AFEGIR UN RAJOLÍ DE   CREMA VINAGRE BALSÀMIC DE MÒDENA, 
RATLLAR PARMESÀ

 I. ... 

FET! 
DETALL

EMPLATAT




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada