diumenge, 2 de març de 2014

LLOBARRO I COCA DE LLAVANERES







FARCELLETS DE LLOBARRO AMB ESPÀRRECS I LLAGOTINS

RECEPTA


2 LLOBARRO
1 CEBA TENDRA
1 ALL
8 ESPÀRRECS
8 LLAGOSTINS PELATS DE LA CUA
4 TROCETS DE FORMATGE ,
1 RAJOLÍ DE  VERMUT
SAL
PEBRE
8 ESCAMARLANS PER EMPLATAR

ELABORACIÓ

TALLAR ELS ESPÀRRECS , NOMÉS LA PUNTA , 6 o 7 CM DE LLARG .
PELAR-LOS AMB UN PELADOR DE VERDURES , MANTENINT LA PUNTA
COURE EN AIGUA BULLINT 1 MINUT
TREURE'LS I POSAR-LOS EN UN VOL AMB GLAÇONS DE GEL
ESCÓRRER I  UTILITZAR 4 PER AL FARCIT I LA RESTA PER AFEGIR A LA SALSA
( LA RESTA DELS ESPÀRRECS ES POT UTILITZAR 
PER FER UNA CREMA DE ESPÀRRECS )



TREURE LES ESPINES I LA PELL DELS LLOBARRO
QUEDARAN 4 FILETS
SALPEBRAR
COMENÇANT PER LA PUNTA D'EL  FILET
COL · LOCAR 1 ESPARREC , 1 LAGONSTÍ I EL TROSSET DE FORMATGE
EMBOLICAR FINS AL FINAL DEL FILET I FIXAR AMB "PALILLOS"
POSAR OLI EN UN CAÇÓ I AFEGIR LA CEBA TENDRA TALLADA A JULIANA , L' ALL RATLLAT  I ELS CAPS DELS LLAGOSTINS SOBRANTS
AFEGIR 1 CULLERADA DE FARINA  I DEIXAR QUE COGUI 
AFEGIR EL GOTET DE VI BLANC I EVAPORAR L'ALCOHOL I AFEGIR AIGUA DE BULLIR ELS ESPÀRRECS I COURE UNS MINUTS LA SALSA
COL · LOCAR A LA SALSA DEL  CAÇÓ ELS 4 FARCELLETS DE PEIX
TAPAR AMB PAPER D'ALUMINI I COL · LOCAR EN EL FORN CALENT 
 A 160 º 10 MINUTS ,

I...

FET !


EMPLATAT








COCA DE LLAVANERES, FETA A CASA



RECEPTA

INGREDIENTS

4 OUS
500 LLET
2 CULLERADES SOPERA A RAS DE MIDÓ
PELL DE LLIMONA
CANYELLA
1 PASTA DE FULL
PINYONS
SUCRALOSA  O SUCRE LES MESURES VARIAN 


ELABORACIÓ


FER LA CREMA DEL FARCIT
DEIXAR  REFREDAR
TALLAR AMB DUES PARTS LA PASTA DE FULL
FARCIREN UNA PART DE LA CREMA
CUBRIR AMB L'ALTRA PART DE LA PASTA DE FULL
PASSAR LES PUNTES DE UNA FORQUILLA ALS EXTREMS
PINZELLAR AMB OU BATUT
AFEGIR PER SOBRE LA SUCRALOSA I ELS PINYONS 
I COURE AL FORN 180ª 15 MINUTS

I...

FET !

DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada