dijous, 20 de març de 2014

SNACK CRUIXENT PER PICAR



PER PICAR, RÀPID I BO


PRESENTACIÓ A TAULA

Ingredients



  • Per a 2 persones:
  • Per la base cruixent de parmesà:
  • 1 làmina de pasta brick
  • oli d’oliva verge
  •  parmesà


  • Per als tomàquets secs:
  • 8 meitats de  tomàquets deshidratats


  • Altres:
  • 20 g de parmesà
  • orenga en pols
  • fulles d’alfàbega (opcional)
  • oli de bitxo
  • olives negres i verdes




  • ESTRIS

  •  PINZELL DE SILICONA



Elaboració




Per fer la base cruixent de parmesà, talleu la pasta brick amb un ganivet intentant tallar-la en porcions totes iguals, prepareu una safata de forn amb paper sulfuritzat, poseu-hi la meitat de les bases de brick amb una distància de 2 centímetres entremig, pinteu-les amb oli d’oliva, ratlleu el parmesà cobrint la superfície de la pasta brick, col•loqueu una altra base sobre la primera, pinteu-ho un altre cop amb oli d’oliva, ratlleu-hi un altre cop parmesà per sobre i poseu-ho al forn, prèviament preescalfat, a 160 graus durant 4 minuts. Quan estiguin dauradetes, deixeu-les refredar, retalleu amb unes tisores el parmesà que hagi quedat per fora de la pasta brick 


I ja per acabar, col•loqueu les bases de parmesà cruixent sobre un plat, cobriu la superfície amb parmesà ratllat, poseu  tres meitats de tomàquet sec a cada pizzeta i acabeu-ho amb un polsim d’orenga, un raig d’oli picant de bitxo i unes fulletes d’alfàbrega (opcional).

I...

FET!

DETALL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada