diumenge, 27 d’abril de 2014

PÈSOLS DE TEMPORADA FETS AMB PERNIL





PESOLS AMB PERNIL IBÈRIC O PAÍS 

DETALL




RECEPTE





INGREDIENTS 
4 RACIONS

100 g pernil ibèric a daus 
500 grams Pèsols 
200 grams d'aigua 
1 ceba
 pebre 
Oli 



ESTRIS




ELABORACIÓ


Posar la ceba al vas i 
  trossegi 3 seg/vel.5. 
Amb l'espàtula, Baixeu la ceba Cap al Fons del got. 
Afeigir l'Oli i 
  sofregeixi 6 min/100o/vel. 1 
  afeigir  els pèsols i l'aigua. 
  Programeu GIR ESQUERRA 15 min/100o / / Velocitat cullera 
  Incorpori el pernil i 
programar GIR ESQUERRA  5 min/100o / / velocitat cullera 


  I...

FET 



RACIONS  INDIVIDUALS

EMPLATAT A TAULA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada