AMICS DE LLEIDA, GRÀCIES
L'altre dia VAIG REBRE UNA TRUCADA, l'Albert de lleida em va dir: VENIM DISABTE A PASSAR UNA ESTONA AMB VOLSALTRES.
I que no m'havia de preocupar de res, ells, cuinaven per a mi, tot un luxe, quina sorpresa, quin gest més bonic, gaudir de la seva companyia, menjar amb il · lusió.
m'han emocionat!
PATÉS |
COQUES DE RECAPTA
RECEPTA
Diluir l'aigua tèbia, l'oli i la sal juntament amb el llevat
Anar afegint farina i pastar.
Escampar farina al taulell
i pastar la massa de nou,
afegint més faria fins que rellisqui de les Mans.
estira i donar forma a la massa
estira i donar forma a la massa
col · locar sobre les coques la ceba i el carbassó fregit i bacó en una
i escalivada i botifarra a l' altra.
col · locar al forn i mirar uns 10 minuts, segons forn
AL SORTIR DEL FORN UN RAIG D'OLI PER SOBRE
I...
FET
PASTA DE FULL SALADA |
COQUES DE RECAPTA SEBA I CARBASSÒ I ESCALIVADA I BUTIFARRA |
TAULA A PUNT |
RAP AMB COÏSSES |
RECEPTA
RAP AMB CLOÏSSES
Elaboració
Sofregir 2 cebes grans, col · locar 1 o 2 cullerades de farina, cava i aigua de vapor de les cloïsses. xup xup uns minuts i la salsa ja està feta.
afegir les cloïsses
afegir les cloïsses
Enfarinar i fregir el rap a rodanxes i posar-lo a la cassola, xup xup uns minuts
i ....
FET!
CASSOLA DE PIQUILLOS AMB BACALLA |
PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ
posar l'oli de la cassola fer un sofregit de ceba, all i tomàquet (de les conserves fetes per la Dolors) i afegir el bacallà esqueixat amb 1 mica crema de llet, ja tenim el farcit
omplir els piquillos.
fer una salsa només de tomàquet i col · locar a els piquillos, fer xup xup uns minuts
I. ..
FET!
A TAULA |
UN REGAL, SA I BO FRUITA DE LLEIDA POMES "PINK LADY" I "GOLDEN" I PERES "CONFERENCE" I CARGOLS DE LA TERRA FERMA I MEL DE ROMANI D'AGER |
NOMÉS FALTA DIR: ¡ MIL GRÀCIES AMICS !
FINS AVIAT...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada