dissabte, 18 de gener de 2014

AMICS DE LLEIDA , DINAR AMB IL · LUSIÓ





AMICS DE LLEIDA, GRÀCIES

L'altre dia VAIG REBRE UNA TRUCADA, l'Albert de lleida  em  va dir: VENIM  DISABTE A PASSAR UNA ESTONA AMB VOLSALTRES.
I que no m'havia de preocupar de res, ells, cuinaven per a mi, tot un luxe, quina sorpresa, quin gest més bonic, gaudir de la seva companyia, menjar amb il · lusió.

 m'han emocionat!




PATÉS





COQUES DE RECAPTA

RECEPTA 

Diluir l'aigua tèbia, l'oli i la sal juntament amb el llevat 
Anar afegint farina i pastar. 
Escampar farina al taulell
 i pastar la massa de nou, 
afegint més faria fins que  rellisqui de les Mans.
estira i donar forma a la massa
col · locar sobre les coques la ceba i el carbassó fregit  i bacó en una 
i escalivada i botifarra a l' altra. 
col · locar al forn i mirar uns 10 minuts, segons forn 
AL SORTIR DEL FORN UN RAIG D'OLI PER SOBRE


I...

FET




PASTA DE FULL SALADA



COQUES DE RECAPTA
SEBA I CARBASSÒ I ESCALIVADA I BUTIFARRA 



TAULA A PUNT

RAP AMB COÏSSES
RECEPTA


RAP AMB CLOÏSSES 

Elaboració 

Sofregir 2 cebes grans, col · locar 1 o 2 cullerades de farina, cava i aigua de vapor de les cloïsses. xup xup uns minuts i la salsa ja està feta.
afegir les cloïsses

  Enfarinar i fregir el rap a rodanxes i posar-lo a la cassola, xup xup  uns minuts


i .... 


FET!

CASSOLA DE PIQUILLOS AMB BACALLA



PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ

posar l'oli de la cassola fer un sofregit de ceba, all i tomàquet (de les  conserves fetes per la Dolors) i afegir el bacallà esqueixat amb 1 mica crema de llet, ja tenim el farcit 
omplir els piquillos. 
fer una salsa només de tomàquet i col · locar a els piquillos, fer xup xup uns minuts

I. .. 

FET!




A TAULA



UN REGAL, SA I BO

FRUITA DE LLEIDA

POMES "PINK LADY" I "GOLDEN"
I
 PERES "CONFERENCE"
I
 CARGOLS DE LA TERRA FERMA
I
 MEL DE ROMANI D'AGER









NOMÉS FALTA DIR: ¡ MIL GRÀCIES AMICS ! 
FINS AVIAT...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada