divendres, 31 de gener de 2014

COQUES INDIVIDUALS D'OLI THERMOMIX

PISSALADIÈRE




COCA D'OLI SENSE LLEVAT


COMENTARI


ES POT CUINAR EN UNA PEÇA GRAN I TALLAR RECTANGLES
 O BÉ TALLAR A LA MESURA QUE VULGUI. 
JO HE TALLAT RECTANGLES DE 12 X 24 I HE TALLAT UN COP CUITA
 EN TRES PARTS, 
LA FOTO CORRESPON A UNA PART DE 8 X 12 MESURA INDIVIDUAL.




COQUES INDIVIDUALS, BASE DE CEBA TENDRA 
TOMÀQUET FREGIT CASOLÀ I OLIVES VERDES I ANXOVA





ESTRIS

THERMOMIX




RECEPTA




INGREDIENTS

MASSA

250 G FARINA
50 G D'OLI
1 OU
40 G D'AIGUA

FARCIT

1 CEBA TENDRA GRAN
2 CALÇOTS
1 ALL
OLI D'OLIVA
1 CULLERADETA DE SAL
1 CULLERADA DE TÀPERES
6 OLIVES NEGRES Ó VERDS SENSE OS
HORÉGANO
PEBRE ACABAT DE MOLDRE
FILETS D'ANXOVES
TOMÀQUET FREGIT CASOLÀ AMB TOMÀQUETS DE PENJAR

ELABORACIÓ

POSI AL GOT LA FARINA , L'OLI , L'OU I L'AIGUA

PROGRAMAR  20 SEGONS VELOCITAT 4

AMB LA ESPÀTULA , BAIXAR ELS INGREDIENTS CAP AL FONS DEL VAS

PASTAR 30 SEGONS  VELOCITAT 6

RETIRI LA MASSA DEL VAS, 
EMBOLIQUI  EN PAPER FILM I DEIXI REPOSAR 30 MINUTS

MENTRESTANT PREPARA FARCIT
POSI LA CEBA I EL ALL AL GOT

TROSSEJAR 4 SEGONS VELOCITAT 4

AFEGEIX L'OLI I LA SAL

SOFREGEIXI  10 MINUTS TEMPERATURA VAROMA VELOCITAT 1

ABOQUI LES CEBES AL CISTELL COLADOR PERQUÈ S'ESCORRIN  I RESERVAR

PREESCALFAR  FORN 180 º

ESTENGUI LA MASSA SOBRE PAPER D'ENFORNAR
 HA DE QUEDAR POC GROUX
COBREIXI LA MASSA AMB LA CEBA RESERVADA
DISTRIBUEIXI PER SOBRE EL FARCIT AL GUST

I ENFORNAR  180 º 30-35 MINUTS

RETIRI DEL FORN I COL · LOCAR LES ANXOVES

I...
FET




COMENTARI


ES POT DECORAR COM ES VULGUI,
 O
ES POT SEGUIR LA RECEPTA FIL PARRANDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada