diumenge, 26 de gener de 2014

ANYS I ANYS, PER MOLT ANYS !!!!




UN BON APAT  


EN JAN HA ESTAT A TAULA

LA TAULA
LA CADIRA D'EN JAN

DETALL PASTÍS DE DUES XOCOLATES

PRESENTACIÓ
DETALL

EMPLATAT


TARTALETES D'ESPINACS

PASTA BRICK FARCIDA DE FORMATGE DE CABRA I CODONY
I  DECORANT, VINAGRE BALSÀMIC

TORRADETES, PATÉ

MESCLUM AMB PERNIL, TOMÀQUETS CHERRY I
 DADETS DE FORMATGE I PIPES.


L'AMFITRIÓ COMENTA L'AMANIDA

"PIQUILLOS" FACITS DE BACALLÀ



PEBROTS DEL PIQUILLO FARCITS DE BACALLÀ 
 RECEPTA DE LA MEVA AMIGA DOLORS DE LLEIDA

posar l'oli de la cassola fer un sofregit de ceba, all i tomàquet (de les  conserves fetes per la Dolors) i afegir el bacallà esqueixat amb 1 mica crema de llet, ja tenim el farcit 
omplir els piquillos. 
fer una salsa només de tomàquet i col · locar a els piquillos, fer xup xup uns minuts

I....

FET !



CAPÓ AMB TÒFONES  

EMPLATAT-TÒFONES I PRUNES


EMPLATAT-TÒFONES




RECEPTA

INGREDIENTS

POLLASTRE O CAPÓ DE 1.800 APROXIMADAMENT
TÒFONES 250 A 300 G APROXIMADAMENT
LLARD
OLI
UNA COPA DE VI RANCI
SAL


ELABORACIÓ

POSAR AL FOC LA CASSOLA AMB UNA MICA DE LLARD I OLI
SALAR I SOFREGIU-HI EL POLLASTRE
UN COP ROSSOS, ESCORREU UNA MICA DE GREIX I AFEGIU-HI EL VI RANCI
DEIXANT-LO REDUIR
TOT SEGUIT AFEGIU-HI EL SUC DE ROSTIT I LES TÒFONES SENSERES
TAPEU LA CASSOLA I DEIXEU-HO COURE LENTAMENT

EL PLAT POT PORTAR ALGUN ACOMPANYAMENT IMAGINATIU
JO HE AFEGIT UNES PRUNES AL VI RANCI


I....

FET !


FELICITATS FILL !


CAFETÓ



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada