dijous, 30 de gener de 2014

POSTRES DE LA MEVA AMIGA MARTA B.


 LA MEVA AMIGA MARTA B.
HO HA FET !



PASTES


PRESENTACIÓ A TAULA
ÉS LA MATEIXA RECEPTA DELS ROSCOS





PASTISSETS DE TORTOSA 

RECEPTA

ingredients

Per al farciment
1 Kilo de moniato ( o carabassa )
500 grams de sucre
Per a la massa
200 grams d'Oli
100 grams d'anís
50 grams de moscatell
450 grams de farina

Per forn
1 ou batut
sucre


 Estris


THERMOMIX




preparació

farciment :
POSAR al got el moniato pelat i Partit en Trossos , 
trossejar 4 segons veloc. 4  .
  Afegir el sucre ( s' omple el got del Thermomix ) . 
Programar 30 minuts, Temperatura 100 , velocidad cullera   .
   quan hagi acabat triturar  
velocitat 5-10 i posar en un recipient i refredar .

massa :
posar al got l'oli , de l'anís , el moscatell
 i barrejar uns segons velocitat  6  . 
Afegir la farina
 i programar  10 Segons velocitat 6 . 
després 
Programar 1 minut a velocitat   espiga .

Estirar la massa i fer  les crestes amb el farcit de carbassa . Pintar d'ou i escampar de sucre . 
Coure al forn a 200 graus  Fins que les veieu dauradetes .

NOTA :
El moniato es pot substituir per carbassa  


DOLÇ DE CARBASSA

PASTISSETS DE TORTOSA
PRESENTACIÓ A TAULA






ROSQUILLES

PRESENTACIÓ A TAULA



RECEPTA

INGREDIENTS

30 Tros / s
Per a la Massa

200 g de sucre
La pell de 1/2 llimona
150 g d'oli de gira-sol
3 ous
500 g de farina de blat
1 Sobre de llevat
1 pessic de sal
grapat d'ametlla mòlta
grpadet  d'anís mòlt
oli per fregir



ESTRIS

THERMOMIX





PREPARACIÓ
Dels roscos

Posar al Got , el sucre ,
 Programar 30seg . veloc. 5-7-9 progressivament .
 Afegir la pell de la llimona ,
Programar 20seg . i velocitat 5-7-9
 incorporar l'ametlla mòlta i l'anís mòlt
i Programar 20seg . veloc. 8 .
Afegir l'oli , el  ous i el pessic de sal ,
barrejar 10seg . veloc.6 .
 incorporar la meitat de la farina i el llevat ,
barrejar 10seg . veloc.6 ,
 Afegir la resta de la farina
 i barrejar 20seg . veloc. 8 .
La massa us Quedarà una mica  dura  , És normal , no us preocupeu . Després
 programar 1 m . veloc. espiga .
treure del got i comença a fer  els roscos ,
  formant unes boles i enfonsant el centre per fer el forat del centre ,

Fregir en abundant oli , les duesn cares  , a foc  no  massa fort
  per què no se us cremin ,
Treure , posar sobre paper absorbent i empolvoreu amb sucre per  sobre 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada