divendres, 27 de febrer de 2015

BUNYOLS AMB POMA RATLLADA





ELS PRIMERS BUNYOLS DE LA QUAREMA 

A TAULA







DETALL


RECEPTA
INGREDIENTS


500 g de farina
1 poma ratllada golden
150 g de sucre
100 ml d’anís dolç
una mica de sal
3 ous 1 llimona
1 cullerada de sucre de vainilla
50 g de mantega
150 ml de llet
1 sobre de llevat
1 culleradetes de matafaluga
 oli d’oliva per fregir

COM ES FA


Per a la massa: barregeu els ous, el sucre,
l’anís, la llet, la meitat de la pell de la llimona ratllada, la mantega, la sal, la matafaluga, la poma i, finalment, la farina.
Treballeu-ho a mà fins que veieu que la pasta sigui gairebé feta,
 i
al final afegiu-hi el Royal i acabeu-ho de pastar, fins que veieu que us queda la pasta homogènia.
Tot seguit, escalfeu l’oli amb la resta de la pell de la llimona en un atuell de ceràmica
i,
 abans que la pell estigui rossa, traieu-la i aneu-hi posant els bunyols amb una cullereta, per donar-los forma.
Espereu que quedin rossos a foc mitjà, perquè no quedin crus de dins. Una vegada freds, afegiu-hi sucre al gust i ja estan llestos per menjar.

I...


FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada