divendres, 27 de febrer de 2015

PA DE PESSIC DE IOGURT








DOLÇ I BO


CARAMELITZADA I UNS PINYONETS






SURT DEL FORN






EMPLATAT







RECEPTA


INGREDIENTS


3 ous
1 iogurt de llimona
oli d'oliva (1 mesura del iogurt)
sucre (2 mesures de iogurt)
farina (3 mesures de iogurt)
1 sobre de llevat 
1 llimona





COM ES FA 



Col · locar en un bol gran amb el sucre i bat bé amb una vareta manual (si no tens vareta, pots utilitzar una cullera de fusta).
Afegeix el iogurt i l'oli i segueix batent. Neteja la llimona i amb un ratllador, ratlla la pela sobre 
 la farina tamisada i el llevat , sobre la massa i barreja bé.
en un motlle  aboca dins la massa. Introdueix al forn (prèviament escalfat) 
a 180ºC durant 40 minuts.
Apaga el forn, retira el pa de pessic i deixa que es temperi. Passa un ganivet per les vores del motlle per treure fàcilment i Treure'l del motllo.

fer la mateixa quantitat de sucre i suc de llimona amb els pinyons 
 i 
coure uns minuts
distribueixes per sobre

I...


FET 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada