DOLÇ I BO
SURT DEL FORN |
EMPLATAT |
RECEPTA
INGREDIENTS
3 ous
1 iogurt de llimona
oli d'oliva (1 mesura del iogurt)
sucre (2 mesures de iogurt)
farina (3 mesures de iogurt)
1 sobre de llevat
1 llimona
COM ES FA
Col · locar en un bol gran amb el sucre i bat bé amb una vareta manual (si no tens vareta, pots utilitzar una cullera de fusta).
Afegeix el iogurt i l'oli i segueix batent. Neteja la llimona i amb un ratllador, ratlla la pela sobre
la farina tamisada i el llevat , sobre la massa i barreja bé.
en un motlle aboca dins la massa. Introdueix al forn (prèviament escalfat)
a 180ºC durant 40 minuts.
Apaga el forn, retira el pa de pessic i deixa que es temperi. Passa un ganivet per les vores del motlle per treure fàcilment i Treure'l del motllo.
fer la mateixa quantitat de sucre i suc de llimona amb els pinyons
i
coure uns minuts
distribueixes per sobre
I...
FET
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada