dijous, 12 de febrer del 2015

PASTA PIZZA, INFLUENCIA ITALIANA






PASTA PIZZA













INGREDIENTS

150 G DE PASTA
500 G DE TOMÀQUET NATURAL ENLLAUNAT 
2 OUS GRANS
ANXOVES
ORENGA
SAL
PEBRE
OLIVES, VERDS O NEGRES
CAIENA
SUCRE


COM ES FA

ÉS UN GOT AMB AIGUA BULLIR LA PASTA
COLAR I RESERVAR
COL·LOCAR UNA PAELLA A ESCALFAR AMB OLI
AFEGIR EL TOMÀQUET TRITURAT 
CONDIMENTAR AMB SAL , PEBRE I  ORENGA
AFEGIR  SUCRE PERQUÈ EL TOMÀQUET PERDI LA SEVA ACIDESA 
I SOFREGIR  10 MINUTS

 BATRE EN ELS OUS AMB UN BOL , AFEGIR ORENGA , SAL, PEBRE
 I 
1 CAIENA SECA SENSE LLAVORS
AFEGIR LA PASTA ALS OUS BATUTS
 I
 BARREGAR

POSAR AL FOC  UNA PAELLA GRAN POSAR UN RAIG D'OLI 
AFEGIR-LI LA PASTA AMB ELS OUS, REPARTIR  PER TOTA LA BASE DE LA PAELLA
AFEGIR LA SALSA DE TOMÀQUET
I
DECORAR AMB LES ANXOVES I LES OLIVES
DEIXAR UNS  MINUTS PERQUÈ QUEDI TORRADETA  LA BASE
PASSAR A UNA SAFATA DE PIZZA 
COL·LOCAR UNS MINUTS AL   FORN "GRILL"  PER QUE QUALLI 


I...


FET!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada