dissabte, 21 de febrer de 2015

RECEPTA D'APROFITAMENT "FONS DE NEVERA" PASTÍS DE VERDURETES






DIVENDRES FAIG NET DE "FONS DE NEVERA", 
SI HA SOBRAT PER CUINAR  UN PURE DE PASTANAGUES O SI HI HA PROU PER PASTÍS DE VERDURETES, LLAVORS 
HO FAIG

AVUI PASTÍS DE VERDURETES



A PUNT D'ENFORNAR




EMPLATAT


INGREDIENTS

1 ALBERGÍNIA
1 CARBASSÓ
1 CEBA TENDRA
3 PASTANAGUES
3 TOMÀQUETS DE BRANCA
1 PEBROT VERMELL
1 PEBROT VERD
SAL I PEBRA
OLI D'OLIVA




COM ES FA

ES TALLA LA ALBERGÍNIA, EL CARBASSÓ, LA CEBA I ELS TOMÀQUETS A RODANXES
TOT SEGUIT ES TALLA A TROSSOS MITJANS EL PEBROT VERMELL I EL PEBROT VERD
LES  PASTENAGUES ES PELAN  AMB UN PELADOR DE PATATES
I
UNA VEGADA PELADES ES VAN TALLAT  L'AMINES AL LLARG 
AMB EL PELADOR


AMB UNA  SAFATA DE FORN
ES COL·LOQUEN PRIMER LES RODANXES D'ALBERGÍNIES
DESPRÉS
ES COL·LOCA LES RODANXES DE CARBASSÓ
DESPRÉS
ELS TROSSOS DE PEBROT VERMELL
DESPRÉS ELS TROSSOS DE PEBROT VERD
A CONTINUACÓN LES RODANXES DE TOMÀQUETS
DESPRÉS
LA CEBA TENDRA
ES REPETEIX
LES RODANXES D'ALBERGÍNIES
DESPRÉS LES LÀMINES DE PASTANAGUES I PER ÚLTIM
ES REPETEIX
 EL CARBASSÓ
ENTRE CAPA I CAPA ES SALPEBRA , SUAUMENT
ES PRESSIONA AMB UNA ESPÀTULA I SE LI AFEGEIX OLI

COL·LOCAR AL FORN I
PROGRAMAR

60 MINUTS 150 GRAUS



I...

 FET!

ES POT CONSUMIR FRED O CALENT
SE LI POT AFEGIR AL EMPLATAT TOMÀQUETS CHERRY 
I
  FORMATGE FETA




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada