diumenge, 13 de març de 2016

AVUI, CALÇOTADA I Al DIA SEGÜENT ...











ARGENTONA
I
 CALÇOTADA 

DETALL



TAULADES




LA LAURA








JO




L'AMFITRIÓ  EL MILLOR CUINER





LLIMONES 






PREPARATIUS









LES COSINETES




 AMANIDES











UN COP D'AIRE



PA TORRAT
"CAN MORE"



POLLASTRE



ENTRECOT, CALÇOTS I CARXOFES


PA TORRAT AMB TOMÀQUET

CARXOFA

CALÇOTS AMB TORRADES
AMB ALL I TOMÀQUET 




POSTRES

PER PENDRE EL CAFE
MÚSICS AMB XOCOLATA
mongetesverdes.blogspot.com

PETIT DETALL
mongetesverdes.blogspot.com




NET I PULIT






EL DIA ENS HA ACOMPANYAT,

 HA ESTAT ASSOLELLAT,
LA SOBRETAULA, ENTRANYABLE
MIRAR FOTOS ANTIGUES DE LA FAMÍLIA ...
PARLAR, PARLAR I PARLAR, 
ENS HO HEM PASSAT D'ALLÒ MÉS BÉ.



GRACIES COSINS

I

GRÀCIES FILLOLA


________________________________________


Al DIA SEGÜENT ...

MENJAR D'APROFITAMENT

AMB ELS CALÇOTS QUE VAN SOBRAR AHIR A LA CALÇOTADA,
 AVUI HE FET

UNA COCA

HI MENTRE ENFILAVA EL  DINAR EM FET "EL TAST"


DETALL




COCA DE CALÇOTS  "CAN RIGOLA"

TOT JUST ACABADA DE FER.

  US PODEU IMAGINAR EL CREC CREC DE LA  MOSSEGADA?
OHHHHH !!!



DETALL

RECEPTA


 COCA DE CALÇOTS "CAN RIGOLA"

INGREDIENTS

Per a la massa:

50 g oli d'oliva
200 g aigua
1 culleradeta de sal
20 g de llevat fresc
400 g de farina de força



ESTRIS


THERMOMIX



COM ES FA LA MASSA

Abocar aigua, oli i sal al vas, 
programar 1 min, 37 graus, vel.4.
 Afegir el Llevat i barrejar 
uns segons a vel.4. 
Afegir la farina 

barrejar uns segons a vel.4.
 Programar 1min vel.espiga.
Posar en una bossa de plàstic alimentàriaç
esperar que dobli el seu volum.
Tallar en dos parts la massa resultant, jo he congelat 1 part.

i
Posar farina al marbre i amb el corró deixar-la molt fina.
Estendre sobre safata de forn 

afegir a els ingredients de la coca




INGREDIENTS
DE LA COCA


salsa de tomàquet casolà
1 ceba tallada a juliana
oli
formatge de cabra  "president"
orenga
calçots "Can Rigola" escalivats

COM ES FA

Posar tomàquet fregit casolà, una capa molt fina
Fregir una ceba en juliana i colar
Escampar-la sobre el tomàquet
Col · locar els calçots
i
enfornar uns 10 minuts a 225 º
mirar
i
si ja està en el punt, afegir formatge de cabra "president" rulo petit
Escampar orenga
i
enfornar uns 3 minuts més a 180ª



I...
FET !







RECEPTA









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada