dimecres, 23 de març del 2016

PA DE PESSIC D'ATMELLA MÒLTA I CACAU







 PA DE PESSIC D'ATMELLA MÒLTA
I
CACAU


 RECEPTA

INGREDIENTS

6 OUS
1 PESSIC DE SAL 
150 G DE SUCRE DE CANYA
2OO G D'AMETLLA MÒLTA
2 CULLERADES DE CACAU EN POLS
3 CLAUS MÒLTS
1 CULLERA PETITA DE CANYELLA

ALMÍVAR

EL SUC DE 1 TARONJA
30 GR DE SUCRE DE CANYA
PELL DE TARONJA SENSE PART BLANCA

DECORACIÓ

ALMÍVAR  DE SUC DE TARONJA I SUCRE DE CANYA
CACAU
PELL DE TARONJA


ESTRIS

THERMOMIX



COM ES FA


TRITURAR PRÈVIAMENT LES AMETLLES JUNTAMENT
 AMB
ELS CLAUS I LA CANYELLA EN POLS
I
RESERVAR


COL·LOQUI LA PAPALLONA EN EL GOT
POSI ELS OUS, LA SAL
 I 
EL SUCRE

PROGRAMAR   6 MINUTS 37 º VELOCITAT 3,5

QUAN ACABI,

PROGRAMAR   6 MINUTS VELOCITAT 4 SENSE TEMPERATURA

RETIRI LA PAPALLONA
I
POSI  L'AMETLLA MÒLTA

BARREJAR  4 SEGONS VELOCITAT 4

ABOQUI AL MOTLLE LA MESCLA 
I
ENFORNAR 35 MINUTS 180º

FINALITZAT EL TEMPS DE COCCIÓ
DEIXAR ATEMPERAR 
DESEMMOTLLAR


L'ALMÍVAR ES FA

POSAR AL GOT EL SUC I LA PELL DE LA TARONJA
 I 
EL SUCRE DE CANYA

PROGRAMAR TEMPERATURA VAROMA 3 MINUTS + - VELOCITAT 3


DECORAR

AMB EL PINZELL
PASSAR SOBRE EL PASTÍS  L'ALMÍVAR DE SUC DE TARONJA REDUIT
ESCAMPAR CACAU
DECORAR AMB PELL DE TARONJA AL GUST


I...


FET !





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada