CREMA DE CARBASSA
I ALL ESCALIVAT
INGREDIENTS
1 CARBASSA
1/2 DE BROU DE POLLASTRE
2 ALLS
2 CEBES TENDRE
SAL
PEBRA
OLI
PARMESÀ (OPCIONAL)
COM ES FA
TALLAR LA CARBASSA PER LA MEITAT AL LLARG,
SALPEBRAR
I
POSAR UN ALL AL BUIT DE LES PIPES, SEGONS FOTO.
POSAR LA TEMPERATURA DEL FORN 160º
COURE
AMB UNA CULLERA SEPARAR LA POLPA DE LA CARBASSA
I
RETIRAR LA PELL
PELAR L'ALL ESCALIVAT
RESERVAR.
ESCALFAR OLI EN UN CASSÓ
I
SOFREGIR LES CEBES
AFEGIR EL ALL ESCALIVAT
LA POLPA DE LA CARBASSA
I
EL BROU DE POLLASTRE
COURE UNS MINUTS,
TRITURAR
I
FET!
Tenir en compte
AQUEST TIPUS DE CARBASSA,
La podem trobar ja en els nostres mercats és la
Butternut o Cacauet.
La seva pell és més dura,
Butternut o Cacauet.
La seva pell és més dura,
d'un color mes apagat, entre taronja i groc.
La polpa de color taronja intens, és mes humida
i
el seu sabor a fruit sec és una delícia.
Per al meu parer la forma de cocció al forn és també la forma mes fàcil
d'extreure tot el sabor concentrat en la seva polpa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada