dimecres, 23 de març de 2016

CREMA DE CARBASSA I ALL ESCALIVAT






CREMA DE CARBASSA
I ALL ESCALIVAT


 INGREDIENTS

1 CARBASSA
1/2 DE BROU DE POLLASTRE
2 ALLS
2 CEBES TENDRE
SAL
PEBRA
OLI
PARMESÀ (OPCIONAL)


 COM ES FA

TALLAR LA CARBASSA PER LA MEITAT AL LLARG, 
SALPEBRAR
POSAR UN ALL AL BUIT DE LES PIPES, SEGONS FOTO.
POSAR LA TEMPERATURA DEL FORN 160º
COURE 
AMB UNA  CULLERA SEPARAR  LA POLPA DE LA CARBASSA
 I 
RETIRAR LA PELL 

PELAR L'ALL ESCALIVAT
 RESERVAR.

ESCALFAR OLI EN UN CASSÓ 
I
SOFREGIR LES  CEBES 
AFEGIR EL ALL ESCALIVAT 
LA POLPA DE LA CARBASSA 
EL BROU DE POLLASTRE
 COURE UNS MINUTS, 
TRITURAR




I

FET! 



 Tenir en compte

AQUEST TIPUS DE CARBASSA,
La podem trobar ja en els nostres mercats és la 
Butternut o Cacauet.
La seva pell és més dura,
 d'un color mes apagat, entre taronja i groc. 
La polpa de color taronja intens, és mes humida 
el seu sabor a fruit sec és una delícia. 
Per al meu parer la forma de cocció al forn és també la forma mes fàcil
 d'extreure tot el sabor concentrat en la seva polpa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada