dimarts, 29 de març del 2016

EL TALL QUE ES PELA DE LA VEDELLA ÉS POLIVALENT...






AMB EL TALL QUE ÉS PELA 
ÉS POT FER UN FRICANDÓ
 ÉS POT ARREBOSSAR
ÉS POT FER A LA PLANXA...
 I...
NO ÉS GAIRE  CAR



A MI TAMBÉ M'AGRADA  MOLT 
FET AMB UN

TOMBA-I-TOMBA 

A LA PAELLA 
AMB UNA MICA D'OLI
 I
TOT SEGUIT
 SE SALTEN LES  LLENTIES BULLIDES A LA MATEIXA  PAELLA
I...
DIVÍ !


AVUI FARCIT


EMPLATAT




RECEPTA

INGREDIENTS

1 PEÇA DEL TALL QUE ES PELA DE VEDELLA
CARN PICADA DE "CAL TRUCH" ORRIOS
FESTUCS
3 PASTANAGUES
3 CEBES TENDRES
2 ALLS
API
OLI
SAL
PEBRE


COM ES FA

EL TALL QUE ÉS PELA ÉS UNA PART DE LA VEDELLA DE POC GRUIX
 LA MEVA CARNISSERA ME L'HA PREPARAT SEGONS  INDICACIONS
L'HA EMPLENAT DE CARN PICADA 
FESTUCS 
TOT SEGUIT L'HA LLIGAT AMB EL CORDILL D'ÚS ALIMENTARI


COMENCEN

PRIMER
SALAR I EMPEBRAR
COL·LOCAR AL FOC UNA PLANXA 
I
 QUAN SIGUI  CALENT, SEGELLAR LA PEÇA DE CARN
UN COP SEGELLADA COL-LOCARLA EN UNA SAFATA DE FORN JUNTAMENT AMB L'OLI I 
LES VERDURES 
ELS ALLS
COURE EL FORN A 150º  60 MINUTS
DONAR-LI LA VOLTA 
I
COURE A 180º 15 MINUTS

(MILLOR FER-HO EL DIA ABANS) 

DEIXAR REFREDAR UNS MINUTS A TEMPERATURA AMBIENT
EMBOLICAR LA PEÇA AMB FILM 
I
 POSAR EN UN RECIPIENT AMB UN PES SOBRE ELLA PERQUÈ EL FARCIT QUEDI PREMSAT 
I
 RESERVAR A LA NEVERA
UNA HORA ABANS DEL SEU CONSUM
RETIRAR EL CORDÓ ALIMENTARI FER TALLS  A RODANXES
I
RESERVEU 

 PER A LA SALSA

TRITUREM LES VERDURES CUITES I EL SUC DE LA COCCIÓ,

ESCALFAR

I ...

FET !


EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada