dissabte, 12 de març de 2016

BURGUER DE LLENTIES






BURGUER 
DE
  LLENTIES
AMB 
 PASTANAGUES, 
 CARBASSÓ, 
 CEBA TENDRA 
 ALLS TENDRES



IMATGES DE COM PREPARAR ELS BURGUERS

FILM

MOTLLE I TAPA

TALLAR FILM

DETALL




DETALL




BURGUER DE LLENTIES

 RECEPTA

INGREDIENTS

500 LLENTIES (COCCIÓ RÀPIDA)
150 FLOCS DE CIVADA PETITS (ECOLÒGICA)
150 CARBASSÓ
150 CEBA TENDRA
150 PASTANAGA
2 ALLS TENDRES
COMI
ORENGA
SAL MARINA

RODANXES DE TOMÀQUET
CEVA TENDRA TALLAT A JULIANA
BROTS D'AMANIDA
SÈSAM
PINXO

COM ES FA

COURE LES LLENTIES FINS QUE QUEDIN TENDRES, COLAR
 I 
RESERVAR
TALLAR LES VERDURES A TROSSETS PETITS
BARREJAR LES VERDURES, LA CIVADA 
LES LLENTIES,
DEIXAR REPOSAR UNS 10 MINUTS AL FRIGORÍFIC
A LA ZONA DE TREBALL, COL·LOCAR UN MOTLLE RODÓ
I
TALLAR UN QUADRAT DE FILM
I
COL.LOCAR-LO SOBRE EL MOTLLE
TOT SEGUIT 
COL·LOCAR DUES CULLERADES GENEROSES DE LA MESCLA
COL·LOCAR DE NOU UN ALTRE QUADRAT DE FILM
I
SOBRE EL FILM LA TAPA DEL MOTLLE PRESSIONANT PER FORMAR LA BURGUER
REPETIR FINS ACABAR LA MESCLA
A CONTINUACIÓ ENGREIXAR LA PLANXA 
TORRAR EL COMÍ, L'ORENGA I LA SAL MARINA
TOT SEGUIT COL·LOCAR LES BURGUERS 
I
A FOC FORT DAURAR ELS  DOS COSTATS,
 BAIXAR A FOC SUAU I DEIXAR QUE CUININ UNS MINUTS  PER DINS
TORRAR EL PA SELECCIONAT
COL·LOCAR UNA LLESCA DE PA  TORRAT
COL·LOCAR DUES  RODANXES DE TOMÀQUET,
CEBA TENDRA TALLADA A JULIANA,
BROTS DE AMANIDA,
 COL·LOCAR LA BURGUER
COL·LOCAR L'ALTRA LLESCA DE PA TORRAT
 I 
COL·LOCAR EL PINXO
DECORAR AMB SÈSAM

I ...

FET!


DETALL

BURGUER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada