dilluns, 7 de març del 2016

DANI, PER MOLTS ANYS !






EN DANI
 HA FET

 QUARANTA ANYS,

FESTA GROSSA
I..
SORPRESA !!!


DETALL PASTIS



 SÓC LA TIETA QUE FA EL PASTÍS, 

COM JA ÉS UN CLÀSSIC
HE FET EL MEU PASTÍS DE XOCOLATA
 DECORAT AMB POLS DE CACAU
 I 
CORS ENSUCRATS


DETALL PASTIS









EN DANI DE PETIT















40 ANYS

LA RECEPTA


PASTÍS DE XOCOLATA

Ingredients
4 ous
1 got de llet
1/2 got d'oli
1 got de sucre MORENO
1 got de xocolate "Nestle Postres" ( ratllat)
1 got de farina
1 sobre de llevat
1/2 got de whisky 

 Estris

motlle de silicona rectangular
motlle de silicona cors


eleboració

posem el forn a escalfar, (dalt i baix) compte! NO TURBO
separem els rovells de les clares
barrejar els rovells amb el sucre i batre uns minuts
afegir la llet, l'oli, la xocolata, el whisky, la farina i el llevat en pols royal
ho barregem tot fins que quedi la massa molt fina
afegirem amb molta delicadesa les clares muntades a punt de neu
posar part de massa al motlle de cors (a la meitat de la seva capacitat)
la resta de massa es posa en el motlle rectangular
col · locar els dos motlles al forn
s'ha de vigilar en el transcurs de la cocció
a tenir en compte que els cors es couen abans que la resta de la massa. Es retiren abans, (se sap quan la massa es separa del motlle).

presentació
desemmotllar el pastís, tot calent i empolvorar amb una mica de xocolata de l'utilitzat (ratllat) en estar calent la massa, es desfà immediatament, és el moment d'afegir les boletes de decoració i els cors prèviament ensucrats (sucre Glas)


I...

FET !


DETALL PASTIS








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada