diumenge, 13 d’octubre de 2013

FILETE DE TERNERA - CUINAR AMB BOLETS




FILET DE VEDELLA A LA CREMA DE BOLETS


EMPLATAT



RECEPTA

INGREDIENTS

FILET DE VEDELLA
SAL PEBRE

SALSA

LLET SENSE LACTOSA
FARINA
CAMAGROCS I POLS DE CEP
SAL
PEBRE


ESTRIS

BARBACOA WEBER
THERMOMIX


ELABORACIÓ

SALSA

COL · LOCAR EN EL THERMOMIX LA LLET, MANTEGA, SAL PEBRE I FARINA, CUINAR A 90 º VELOCITAT CULLERA I PROGRAMAR 7 MINUTS.
QUAN EL TEMPS FINALITZI PASSAR  PROGRESSIVAMENT A VELOCITAT 10  PER ACONSEGUIR TEXTURA CREMA


FILET

ROSTIR ELS FILETS A LA BARBACOA, DONANT-LI  LA VOLTA SOVINT PERQUÈ QUEDI SEGELLAMENTS I NO PERDI LÍQUIDS.
COL · LOCAR AL PLAT, SALSEU, I...

FET!


VARIANT

ABANS DE RETIRAR EL FILET DE LA BARBACOA ES POT INTESIFICAR EL SEU GUST COL · LOCANT  UNES BRANQUETES DE FARIGOLA I TANCAR LA TAPA UN MINUT. QUEDARÀ AROMATITZAT I SUAUMENT FUMAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada