divendres, 25 d’octubre del 2013

"REBOJOS ZAMORANOS" PER DESDEJUNI O BERENAR

REBOJOS ZAMORANOS


A TAULA




A TAULA





RECEPTA


INGREDIENTS
PER 24 UNITATS


4 OUS
220 G SUCRE
250 G FARINA DE REBOSTERIA
1/2 SOBRE DE LLEVAT ROYAL



ESTRIS

THERMOMIX

CONTACTE
Dolors Santaana
Telf: 659 792 797
thermomix@lleida.org



ELABORACIÓ

PREESCALFAR FORN
COL · LOQUI LA PAPALLONA A LES FULLES DE LA THERMOMIX
 ABOQUI ELS OUS I EL SUCRE
PROGRAMAR 4 MIN VELOCITAT 4
AFEGIR LA FARINA I EL LLEVAT
  I BARREJAR 10 SEGONS A VELOCITAT 3
OMPLI 3/4 PARTS DEL MOTLLE SELECCIONAT
FORNEJAR 15 MINUTS APROXIMAT SEGONS FORN.
RETIRI DEL FORN I DEIXI REFREDAR

I. ...


FET!



CONSERVAR EN UN RECIPIENT HERMÈTIC I  SERVEIXI AL
 DESDEJUNI O  BERENAR


CONTACTE
Dolors Santaana
Telf: 659 792 797
thermomix@lleida.org



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada