dimarts, 29 d’octubre de 2013

PASTA AMB ESPINACS, FRESCA I FETA A CASA


PASTA AMB ESPINACS, FRESCA I FETA A CASA


DETALL

EMPLATAT


RECEPTA

INGREDIENTS
4 RACIONS

PER LA PASTA

50 G D'ESPINACS
300 G FARINA
3 OUS
10 G. OLI OLIVA TRUFAT
1  PESSIC DE  SAL

ESTRIS

TALLANT DE PIZZA
THERMOMIX


CONTACTE
Dolors Santaana
Telf: 659 792 797
thermomix@lleida.org


PER LA SALSA

1 ALL
40 g  D'OLI
24 TOMÀQUETS CHERRY TALLATS PER LA MEITAT
3 TOMÀQUETS DE PEJAR RATLLATS
 8  OLIVES NEGRES SENSE PINYOL D'ARAGÓ 
3 PESSICS  DE SAL
PEBRE NEGRE

COCCIÓ DE LA PASTA FRESCA

AIGUA
SAL


PREPARACIÓ


POSI AL GOT DEL THERMOMIX  ELS  ESPINACS I LA FARINA I POLVORITZAR 
 10 SEGONS VELOCITAT 8
AFEGIR ELS OUS,  L'OLI DE TÒFONA I LA SAL I PASTAR
 2 MINUTS , GOT TANCAT I POSICIÓ ESPIGA .
DEIXI REPOSAR LA MASSA AL FRIGORÍFIC DURANT 15 MINUTS ,
 EMBOLICADA EN PAPER FILM TRANSPARENT .

ESTENGUI LA MASSA EN UNA LÀMINA FINA AMB L'AJUDA DEL RODET O AMB MÀQUINA DE PASTA I TALLAR, ( TALLANT DE PIZZA)  LA PASTA A TIRES O QUADRATS I DEIXI SECAR EN UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA. 


 SALSA  TOMÀQUETS CHERRY I OLIVES NEGRES

TROSSEGI L'ALL 
5 SEGONS VELOCITAT 5 .
 SOFREGEIXI L'ALL
 3 MINUTS POSICIÓ VAROMAVELOCITAT  1.
AFEGIR ELS TOMÀQUETS I COGUI 
10 MINUTS 100 º C (FULLES INVERTIDES) I VELOCITAT 1
INCORPORI LES OLIVES , LA SAL I PEBRE I  COGUI
 2 MINUTS 100 º C (FULLES INVERTIDES) VELOCITAT 1


COCCIÓ DE LA PASTA FRESCA

MENTRE ES FA LA SALSA , POSI  L'AIGUA I LA SAL EN UNA OLLA GRAN I QUAN AQUESTA ESTIGUI BULLINT , AFEGIR LA PASTA , DEIXI COURE FINS QUE ESTIGUI AL "DENTE",  APROXIMADAMENT (SEGONS GRUIX ) 10 MINUTS.


EMPLATAT

ESCÓRRER LA PASTA I DISTRIBUIR IMMEDIATAMENT EN ELS PLATS.
BOLQUI LA SALSA I RATLLAR AMB  FORMATGE PARMESÀ I PEBRE.
 BOLQUI TAMBÉ A  LES VORES DEL PLAT PER DECORAR EL FORMATGE I EL PEBRA  SERVEIXI , 

I...

FET


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada