dijous, 31 d’octubre del 2013

REPOSTERIA TRADICIÓ A CATALUNYA

CASTANYADA






Els panellets de sempre, fets a casa!

Bona castanyada a tots, en família, amb amics ....


PANELLETS DE SEMPRE






RECEPTA

INGREDIENTS

250 g d'ametlla crua mòlta FRIT RAVICH
200 g de sucre
150 g de patata bullida o moniato
la pell de 1/2 llimona


PREPARACIÓ

Bulliu les patates amb pell, un cop toves, escorreu-les, peleu-les i prepareu un puré mentre encara són calentes.
Deixeu refredar
POLVORITZAR EL SUCRE I LA PELL DE LA LLIMONA
Afegiu-hi el sucre amb la llimona, l'ametlla mòlta, el puré de patata
Amb un forquilla barregeu la massa sense remoure-la excessivament perquè no s'estovi.
Dividir la massa segons la varietat
Aqui hi ha 4 varietats
1 part de pinyons, fer boletes i decorar amb pinyons
1 part d'ametlles, fer barretes i decorar amb granet d'ametlles
1 part amb coco, possar la mateixa quantitat de massa que de coco
1 part farcit de codony
Pinzellar amb rovell d'ou els panellets


COCCIÓ

SEGONS  FORN, 10 MINUTS A TEMPERATURA FORTA DE 225 A 250 GRAUS

I...


FET 1



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada