CARXOFES FARCIDES A LA NAVARRA
EMPLATAT PER 1 RACIÓ |
Ingredients
3 racions
8 carxofes petitones
100 g pernil ibèric tallat a trossets
2 alls
1/2 gotet de vi blanc
aigua de bullir les carxofes
1 cullerada de farina
oli
julivert
sal
Elaboració
El primer que fem és netejar molt bé les carxofes
i posar-les en remull amb aigua i julivert (perque no es posin negres).
Els traiem les tiges perquè puguem recolzar-les, però les reservem.
posem a coure les carxofes amb aigua i sal, fins que estiguin al dente.
Saltegem les tiges picadetes i un all laminat en una paella amb oli,
afegim la farina i fem coure uns minuts la farina amb les tiges
mullem amb el vi blanc i una mica del brou de cocció de les carxofes. Deixem reduir uns 4 o 5 minuts.
Salpebrem i reservem.
En una altra paella fem un saltat amb 1 all ratllat i el pernil ibèric picat.
omplim amb el saltat de pernil i all les carxofes.
i Les incorporem a la salsa que teníem reservada, fer xup xup uns 6 minuts a foc mitjà.
posar la salsa per damunt de les carxofes que s'introdueixin dins i es barregi amb el farciment
servir calentetes
servir calentetes
Comentari
Queden amoroses i el contrast de la dolçor de les carxofes amb el gust del pernil ibèric,
és plaer al paladar.
I...
FET!
Hola Maria, bon any!!! quina super recepte, la faré!!!!!!
ResponEliminaMARIA, SEGUR QUE T'AGRADA, LA RECEPTA ES EXQUISIDA, BON ANY!
Elimina