dissabte, 12 d’abril de 2014

CREMA DE REMOLATXA, CALENTA O FREDA.





CREMA DE REMOLATXA 
I
 VERDURES VARIADES

AQUESTA RECEPTA ÉS FETA PER LA CARME


DETALL


LA CARME I JO
PINTEM,
VEIEM CINEMA,
 FEM XERRADES,
I CUINEM
 ÉS UNA BONA AMIGA


AL FONS DE LA FOTO PART D'UNA PRECIOSA OBRA DE
MARTA DURAN

 RECONEGUDA ARTISTA
www.martaduran.com
ca.wikipedia.org/wiki/Marta_Duran_Quintana


RECEPTA



INGREDIENTS


1 manat de remolatxes 
1/2 manat de pastanagues 
1 manat de cebes tendres 
1 patata grossa o 2 de Petites 
1/4 col 
1/2 api - tota la part de fullam i Troncs Gruixuts. 
1 os  de vedella, magre, del genoll 
sal 
pebre 
  oli oliva 


ESTRIS

OLLA RAPIDA WMF



THERMOMIX


ELABORACIÓ


  Posar l'oli al fons de l'olla. Tallar la ceba ben petita. Sofregir-la. 
Peleu i tallar tota la resta de verdures i salar
Afegir 1,6-2 litres d'aigua 
Tancar l'olla, i Deixar-la bullir Durant uns 30 minuts. 
Deixar refredar 1 mica Abans d'Obrir-la. 
Tritureu-ho tot amb el thermomix. Afegir pebre generosament, i tornar a remenar 1 mica.



  Nota: és Pot substituir l'os de vedella per a afegir-hi dos o tres formatgets tipus "Caserio" i triturar-ho conjuntament. 



CONSELL

L'API TÉ UN FORT AROMA I PREDOMINA MOLT EL SEU GUST, ES POT REDUIR LA QUANTITAT

Ben calentona i amb crostonets de pa, o be 1 xic de formatge ratllat, és deliciosa. 




EMPLATAT


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada