dijous, 24 d’abril del 2014

FOCACCIA D'0LI D'OLIVA



FOCACCIA


DELICIÓS PA  MOLT GUSTÓS  
GRÀCIES A L' OLI , LA FARIGOLA  
EL ROMANÍ I LES OLIVES 

APROPIAT PER BUFETS 
 I AMB SOPES I AMANIDES






RECEPTA

INGREDIENTS

25 G DE LLEVAT FRESCA
1 CULLERADETA DE SAL
1 CULLERADA SOPERA  DE  MEL
400 ML D'AIGUA
4 CULLERADES SOPERES  D'OLI D'OLIVA
480 G DE FARINA  COMUN
1 CULLERADETA DE SAL MALDON
FARIGOLA
ROMANÍ
ORENGA
OLIVES VERDS
OLIVES NEGRES
1 BITXO VERD AMB VINAGRE A RODANXES

ELABORACIÓ

ESMICOLAR EL LLEVAT  
PASTAR
AFEIXIR LA SAL I LA MEL
ABOCAR PART DE L'AIGUA A 37 º I BARREJAR
ABOCAR LA RESTA D'AIGUA I LA FARINA
PASTAR  5 MINUTS
S'OBTÉ UNA MASSA SUAU 
DEIXAR EN REPÒS 45 MINUTS PERQUÈ EL  LLEVAT LI DONI  VOLUM 
PASTAR A MÀ 2 MINUTS EN UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA 
A LA BADEJA DE FORN ABOCAR 2 CULLERADES SOPERES D'OLI D'OLIVA
 I PER  TOTA LA BASE   PINZELLAR  LA SAFATA
COL · LOCAR LA MASSA A LA SAFATA DEIXAR
 REPOSAR 20 MINUTS
DECORAR AMB OLIVES NEGRES I VERDS , CEBA CONFITADA I BITXO
RUIXAR  L'OLI D'OLIVA RESTANT  SOBRE LA MASSA
ESCAMPAR LES HERBES  AROMÀTIQUES I LA SAL MALDON

PREESCALFAR  EL FORN A 200 º 30 MINUTS

I. ..

FET !






EMPLATAT





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada