FOCACCIA
DELICIÓS PA MOLT GUSTÓS
GRÀCIES A L' OLI , LA FARIGOLA
EL ROMANÍ I LES OLIVES
APROPIAT PER BUFETS
I AMB SOPES I AMANIDES
RECEPTA
INGREDIENTS
25 G DE LLEVAT FRESCA
1 CULLERADETA DE SAL
1 CULLERADA SOPERA DE MEL
400 ML D'AIGUA
4 CULLERADES SOPERES D'OLI D'OLIVA
480 G DE FARINA COMUN
1 CULLERADETA DE SAL MALDON
FARIGOLA
ROMANÍ
ORENGA
OLIVES VERDS
OLIVES NEGRES
1 BITXO VERD AMB VINAGRE A RODANXES
ELABORACIÓ
ESMICOLAR EL LLEVAT
PASTAR
AFEIXIR LA SAL I LA MEL
ABOCAR PART DE L'AIGUA A 37 º I BARREJAR
ABOCAR LA RESTA D'AIGUA I LA FARINA
PASTAR 5 MINUTS
S'OBTÉ UNA MASSA SUAU
DEIXAR EN REPÒS 45 MINUTS PERQUÈ EL LLEVAT LI DONI VOLUM
PASTAR A MÀ 2 MINUTS EN UNA SUPERFÍCIE ENFARINADA
A LA BADEJA DE FORN ABOCAR 2 CULLERADES SOPERES D'OLI D'OLIVA
I PER TOTA LA BASE PINZELLAR LA SAFATA
COL · LOCAR LA MASSA A LA SAFATA DEIXAR
REPOSAR 20 MINUTS
DECORAR AMB OLIVES NEGRES I VERDS , CEBA CONFITADA I BITXO
RUIXAR L'OLI D'OLIVA RESTANT SOBRE LA MASSA
ESCAMPAR LES HERBES AROMÀTIQUES I LA SAL MALDON
PREESCALFAR EL FORN A 200 º 30 MINUTS
I. ..
FET !
EMPLATAT
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada