diumenge, 28 d’abril del 2013


AMANIDA DE CARBASSÓ

CARBASSÓ
CEBA TENDRA
TOMÀQUETS DE PENJAR
 TOMÀQUETS CHERRY


Vinagreta

SUC DE LLIMONA
OLI
PEBRE
VINAGRE DE MODENA

elaboració

Vinagreta

FER EL SUC DE LLIMONA, AFEGIR PEBRE, LA SAL I EL VINAGRE DE MODENA.

TALLAR EL CARBASSÓ A RODANXES MOLT FINES
TALLAR LA CEBA TENDRA A RODANXES MOLT FINES I COL · LOCAR EN UN BOL AMB LA VINAGRETA UNS MINUTS.
RATLLAR ELS TOMÀQUETS DE PENJAR I RESERVAR

emplatat

COL · LOCAR UNA CAPA DE CARBASSÓ I AFEGIR UNA CAPA DE CEBA TENDRA, AMANIR AMB UNA MICA DE VINAGRETA.
TORNAR A COL · LOCAR UNA ALTRA CAPA DE CARBASSÓ I UNA DE CEBA TENDRA I TORNAR A AMENIR UNA MICA AMB LA VINAGRETA
FINALMENT  COL · LOCAR  EL TOMÀQUET RALLAT I ELS TOMÀQUETS CHERRY  I LA VINAGRETA RESTANT.

Opcional

  SE LI POT AFEGIR ALVOCAT, OLIVES DE `ARAGON´.
ES POT AFEGIR AL MOMENT DE SERVIR FORMATGE PARMESÀ RATLLAT GRUIXUT I...
FET !

AMANIDA DE CARBASSÓ I ALVOCAT

AMANIDA DE CARBASSÓ




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada