POLLASTRE DE LA POTA GRIS DEL PANADÉS AMB PRUNES I PINYONS
PRESENTACIÓ A LA TAULA
|
PANERA DE NADAL |
PARAR TAULA |
PERES AL VI DE PORTO I VI RANCI
INGREDIENTS
8 PERES DE CARN DURA PELADES
1/2 DE VI PORTO
1/2 DE VI RANCI
1 BRANCA DE CANYELLA
1 TROS DE PELA DE TARONJA
150 SUCRE
ELABORACIÓ
POSEU A BULLIR EL VI AMB LES PERES, EL SUCRE, LA BRANCA DE CANYELLA I LA PELA DE LA TARONJA.
COURE LENTAMENT FINS QUE LES PERES ESTIGUIN TOVES.
RETIREU LES PERES I REDUIR EL SUC DE LA COCCIÓ.
TORNEU A AFEGIR-HI LES PERES I DEIXEU-HO REFREDAR
VARIANTS
.- ES POT FER AMB PRUNES
.- ES POT POSAR UNA MICA D'AIGUA I MENS VI
.- LA PELA POT SER DE LLIMONA TAMBÉ
I....
FET!
PRESENTACIÓ A LA TAULA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada