dimecres, 10 d’abril de 2013

CUINA DE NADAL


POLLASTRE DE LA POTA GRIS DEL PANADÉS AMB PRUNES I PINYONS
 PRESENTACIÓ A LA TAULA



PANERA DE NADAL



PARAR TAULA




PERES AL VI DE PORTO I VI RANCI

INGREDIENTS

8 PERES DE CARN DURA PELADES 
1/2 DE VI PORTO
1/2 DE VI RANCI 
1 BRANCA DE CANYELLA
1 TROS DE PELA DE TARONJA
150 SUCRE

ELABORACIÓ

 POSEU A BULLIR EL VI AMB LES PERES, EL SUCRE, LA BRANCA DE CANYELLA I LA PELA DE LA TARONJA.

COURE LENTAMENT FINS QUE LES PERES ESTIGUIN TOVES.
RETIREU LES PERES I REDUIR EL SUC DE LA COCCIÓ.
TORNEU A AFEGIR-HI LES PERES I DEIXEU-HO REFREDAR

VARIANTS

.- ES POT FER AMB PRUNES
.- ES POT POSAR UNA MICA D'AIGUA I MENS VI
.- LA PELA POT SER DE LLIMONA TAMBÉ 

I....

FET!
 PRESENTACIÓ A LA TAULA









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada