MIL FULLS DE ALBERGÍNIES AMB BOTIFARRA D'Òrrius
ingredients
2 albergínies
2 botifarres crues d'Òrrius
2 tomàquets de penjar
1 ceba tendra
1 all
salsa beixamel
formatge ratllat
sal
oli
elaboració
Es talla la albergínia a rodanxes no molt gruixudes
Es col · loquen al Varoma de Thermomix (si es té, si no es té es couen al vapor)
Sofregir la ceba, l'all i els tomàquets, afegir la carn de les botifarres i reservar
en un motlle rodó o quadrat es col · loca en un plat especial forn
es van alternant capes d'albergínies i carn fins omplir el motlle
Traiem el motlle i col · locarem la salsa beixamel per sobre, el formatge ratllat i gratinar, es porta a la taula al mateix plat, i ....
FET!
ingredients
2 albergínies
2 botifarres crues d'Òrrius
2 tomàquets de penjar
1 ceba tendra
1 all
salsa beixamel
formatge ratllat
sal
oli
elaboració
Es talla la albergínia a rodanxes no molt gruixudes
Es col · loquen al Varoma de Thermomix (si es té, si no es té es couen al vapor)
Sofregir la ceba, l'all i els tomàquets, afegir la carn de les botifarres i reservar
en un motlle rodó o quadrat es col · loca en un plat especial forn
es van alternant capes d'albergínies i carn fins omplir el motlle
Traiem el motlle i col · locarem la salsa beixamel per sobre, el formatge ratllat i gratinar, es porta a la taula al mateix plat, i ....
FET!
PLAT ESPECIAL FORN, GRATINAR I A TAULA |
MACARRONS AMB FORMATGE EMMENTAL I CUADRATS DE PARMESÀ
CANALONS D'ESPINACS
PLAT ESPECIAL FORN, GRATINAR I A TAULA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada