EMPLATAT
Ingredients
300
g de cigrons cuits
4
talls de morro de bacallà
1
punta de pebre vermell dolç
3
tomàquets
1
ceba
1
all
farina
sal
sucre
Per
a la picada: all, julivert, ametlles torrades, oli i safrà
Elaboració
Per començar, poseu la ceba tallada en una cassola. Quan estigui
daurada, incorporeu-hi una mica d'all trossejat.
Quan agafi una mica de color,
afegiu-hi el julivert picat i una mica de tomàquet ratllat. Seguidament,
abaixeu el foc i incoporeu-hi una mica de sucre i sal.
Quan el sofregit
estigui gairebé a punt, afegiu-hi una punta de pebre vermell dolç. Després
incorporeu-hi els cigrons i deixeu-ho coure a foc lent.
Mentrestant, enfarineu
el morro de bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli calent per un costat.
Per
fer la picada, poseu les ametlles, l'all, el julivert, la sal i un polsim de
safrà en un morter, i piqueu-ho. Després afegiu-hi unes gotetes d'oli.
A
continuació, incorporeu el bacallà a la cassola amb els cigrons i
rectifiqueu-ho de sal.
Finalment, afegiu-hi la picada i deixeu-ho al foc una
estoneta.
FET !
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada