dimarts, 9 d’abril del 2013

CIGRONS AMB BACALLÀ

   CIGRONS AMB BACALLÀ
   EMPLATAT



          Ingredients
            300 g de cigrons cuits
            4 talls de morro de bacallà
            1 punta de pebre vermell dolç
            3 tomàquets
            1 ceba
            1 all
            farina
            sal
            sucre
           
            Per a la picada: all, julivert, ametlles torrades, oli i safrà

        
Elaboració
Per començar, poseu la ceba tallada en una cassola. Quan estigui daurada, incorporeu-hi una mica d'all trossejat.

Quan agafi una mica de color, afegiu-hi el julivert picat i una mica de tomàquet ratllat. Seguidament, abaixeu el foc i incoporeu-hi una mica de sucre i sal. 

Quan el sofregit estigui gairebé a punt, afegiu-hi una punta de pebre vermell dolç. Després incorporeu-hi els cigrons i deixeu-ho coure a foc lent.

Mentrestant, enfarineu el morro de bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli calent per un costat.

Per fer la picada, poseu les ametlles, l'all, el julivert, la sal i un polsim de safrà en un morter, i piqueu-ho. Després afegiu-hi unes gotetes d'oli.

A continuació, incorporeu el bacallà a la cassola amb els cigrons i rectifiqueu-ho de sal.

Finalment, afegiu-hi la picada i deixeu-ho al foc una estoneta.

FET !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada