dilluns, 29 d’abril de 2013

MADUIXA DE LA VALLALTA


17 municipis a les Jornades de la Maduixa de la Vallalta



 Del passat 20 d’abril i fins el proper 31 de maig, els restauradors i els artesans alimentaris del Maresme ens en proposen mil formes d’assaborir la maduixa a les seves Jornades Gastronòmiques. Les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de la Vallalta compten aquest any amb la participació d’una vuitantena de restaurants i establiments alimentaris de 17 municipis de la comarca, 5 més que a l’edició 2012. Les propostes gastronòmiques dels restaurants, les pastisseries i els establiments de menjar cuinat es complementen amb activitats paral·leles com les festes i diades dedicades a aquesta fruita que tenen lloc a poblacions com Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta, Canet de Mar o Arenys de Munt.
Les activitats programades i les ofertes gastronòmiques que proposen els establiments participants es poden veure en el fullet editat en el que s’inclouen set receptes culinàries proposades pels restaurants Sant Pau de Sant Pol de Mar; La Taverna de Sant Pol de Mar, La Toscana d’Arenys de Mar, Can Baladia d’Argentona, 6Q de Canet de Mar i La Treva de Mataró. Cada plat està acompanyat d’una proposta d’harmonia amb un vi de la DO Alella.


 
MADUIXA DE LA VALLALTA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada