dimecres, 10 d’abril de 2013

AMENIDA DE COLORS

AMANIDA DE COLORS


ingredients

fulles de roure
pastanaga
llesques de pa
pinyons
passes
cansalada
mandarina
pinya
ceba tendra
poma
tomàquet

elaboració

Tallar la ceba a quadradets petits i colocarlarla en un bol
Fer una vinagreta amb suc de llimona, sal, pebre i unes gotes de vinagre de modena i afegir-hi la ceba perquè agafi gust.
Tallar tots els ingredients a trossets, excepte la pastanaga que es faran tires fines. barrejar-ho tot en un bol, juntament amb la vinagreta de suc ​​de llimona i ceba, barrejar-ho tot.
passar per la sartes la cansalada, el pa a trossets i els pinyons.

emplatat

Col · locar la barreja en un plat i posar sobre la barreja la cansalada, els trossets de pa de pa i els pinyons, regar amb oli d'oliva i ....

FET !
EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada