divendres, 12 d’abril del 2013

CUINA I TERRA DE LA VALL DE BOÍ

TEXT:
ALBERT MOYES FARRERO
RECEPTARI:
CUINERES DE LA VALL DE BOÍ




             
Cuina i terra de la Vall de Boí
Diversos autors
Fora de Col·lecció | ISBN 978-84-92874-25-5 | 144 pàg | 13,5 x 21cm | Rústica | 17.00€
Data de publicació: 22/11/2010
Sinopsi
Cuina i terra de la Vall de Boí ens ofereix un ampli recull de receptes de cuina pròpies de la Vall, amb un text divulgatiu sobre la història, la cultura i els atractius d’aquest extraordinari paratge pirinenc.
A la Vall de Boí les estacions de l’any són marcadament diferents; per tant, el text i les receptes s’han ordenat per temporades, associant el paisatge canviant de la Vall amb les menges pròpies de cada època. Així, s’observa clarament el lligam indissoluble de la gastronomia amb el cicle natural de la terra.
Gaudim, doncs, d’aquesta descripció de les belleses de la Vall i d’un receptari gastronòmic justificat no pas per la moda, sinó per la tradició d’una cuina que prové de l’antigor i que creix arrelada a la terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada