dimecres, 10 d’abril de 2013

RECEPTES SOPES, CREMES...

Aquesta recepta és de la cosina ROSA, vaig gaudir de un bon dinar amb la ROSA i en PEP


 CREMA DE CAMAGROCS

ingredients

1 l de brou de pollastre
500 g de camagrocs
alls
pa torrat
ametlles
oli
pebre


elaboració

Els camagrocs nets se salten en una paella.
Col · loca al foc el brou de pollastre, se li afegeix 2/3 parts dels camagrocs reservant una tercera part per al final.
A la torrada se li frega l'all pels les dues cares.
Es fa una picada en el morter de les ametlles i s'afegeix al brou juntament amb la torrada i es tritura tot fins aconseguir una textura crema, es posa sal i pebre, es col · loca en una sopera i se li afegeix els camagrocs que hem reservat . i ...


FET!

CAMAGROCS
 CREMA DE CAMAGROCS
EMPLATAT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada