dimecres, 10 d’abril de 2013

SEGONS PLATS

CONILL AMB CARGOLS
EMPLATAT





XAI DE PORC AL FORN

 seguir les instruccions de la recepta de les `galtes de porc '
OLLA RÀPIDA PERFECT PLUS

EMPLATAT



MAR I MONTANYA, MANDONGUILLES AMB SÍPIA 
EMPLATAT




GALTES DE PORC AMB PATATES
OLLA RÀPIDA WMF PERFECT PLUS
EMPLATAT


ingredients

4 galtes de porc amb os
1 pebrot verd a trossos grans
4 trossos grans de pebrot vermell
4 patates trossejades "trencant" no tallant
2 tomàquets vermells no gaire grans
    branca de farigola
3 alls
1 ceba tendra gran
1 copeta de conyac o vi ranci
    sal i pebre

elaboració

es col · loca a la "OLLA RÀPIDA WMF PERFECT PLUS" l'oli i s'escalfa.
se li afegeix les galtes salpebrades i es dauren pels dos costats.
s'afegeix el conyac o vi.
s'hi afegeix la resta d'ingredients trossejats "rústics" en cru, es tanca l'olla i s'espera a que les dues anelles, en aquest moment es baixa el foc al mínim i es cou uns 15 minuts.
es prepara una safata de forn no molt gran, i es col · loquen les galtes i les patates i les branques de farigola amb una mica de gràcia.
es recullen els sucs de la cocció i la resta d'ingredients, es tritura, si es disposa de thermomix, la salsa queda una textura ideal, però, jo a més ho passo pel colador xinès

minuts abans de servir a taula, es daura al gratinador del forn la safata amb les galtes i s'escalfa la salsa i ...

FET!



CASSOLA DE CONILL A LA CATALANA
CASSOLA



ingredients

1 conill
4 alls
1 trosset de xoriço (opcional)
1 copeta de conyac
    oli

picada

2 alls petits
     julivert
     ametlles torrades
1 galetes maria
1 trosset de xocolata negre

elaboració

es col · loca la cassola al foc, s'escalfa l'oli i s'hi afegeix el trosset de xoriço, per donar gust a l'oli.
tot seguit s'hi afegeix el conill i es segella, remenant.
quan està més o menys cuit, s'hi afegeix el conyac, reservant una mica.
evaporar l'alcohol uns minuts.
en un morter es pica els ingredients de la picada, si queda una mica granulat, millor, se li afegeix el conyac restant i s'afegeix a la cassola.
cuinar uns minuts i ...

FET!

consell

conill, pots demanar que t'ho talls de la següent manera:
les cuixes senceres, les espatlles senceres, el llom en 2 trossos i les costelles completes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada