De l'1 al 30 de juny
·
4a Campanya gastronòmica dels fideus a la
cassola
Tossa de Mar (Selva)
Fideus a la cassola amb marisc
Amb llamàntol, amb aroma de carbó, de pescador, amb botifarra,
amb cargols i conill o a la cassola. Els fideus es poden cuinar de maneres ben
diverses i amb incomptables acompanyaments, i Tossa de Mar ho vol mostrar amb
la seva quarta campanya gastronòmica dels fideus a la cassola.
De l’1 al 30 de juny, 17 restaurants del col·lectiu La Cuina
Tradicional Tossenca es dedicaran a potenciar la cuina de sempre mitjançant
menús on els fideus són els absoluts protagonistes, i n’hi haurà per a tots els
gustos.
Els restaurants participants són Can Carlus, Can Pini, Capri,
Castell Vell, Club Aire Libre, Cuina de l’Avia, El Portal, L’Ajustada,
L’Àncora, Madrugada, Sa Muralla, Sa Proa, Santa Marta, Taverna de l’Abat,
Túrsia, Victòria i Víctor.
Tossa de Mar (Selva)
972 34 01 08
·
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada