divendres, 24 de maig de 2013

RECEPTES CIRERES


ENTRANT
Gaspatxo de cireres, anxoves, festucs i formatge gelat



Ingredients per a 4 persones: 

• 8 tomàquets madurs 
• 1/2 ceba tendra 
• 1/2 pebrot verd petit 
• 1 llesca de pa sense crosta i seca 
• 1/4 de gra d’all 
• 4 cullerades d’oli d’oliva 
• 1/2 cullerada de vinagre de Xerez 
• sal 
• 200 g de polpa de cireres (naturals o confitades) 
• 200 g de formatge fresc amb 
• sal (congel·leu-lo) 
• 1 cullerada d’oli d’alfàbrega (oli i fulles d’alfàbrega) 
• 1 festucs 
• 4 anxoves

Preparació:
Tritureu amb el túrmix els tomàquets, la ceba, el pebrot, l’all i el pa. Quan sigui fi, afegiu-hi l’oli, la sal i el vinagre i després el suc de les cireres. Remeneu-ho amb cullera o batedora, no amb el túrmix. Per a l’oli d’alfàbrega: passeu una mica d’oli i fulles d’alfàbrega pel túrmix. Deixeu-ho reposar entre 12 i 24 h. Muntatge: poseu al fons del plat trossets d’anxova, trossets de festucs i a sobre el gaspatxo de cireres. A sobre, però al costat, ratlleu-hi, molt fi, el formatge que heu congelat (ha de quedar molt volàtil). A sobre de tot, poseu-hi unes gotes d’oli d’alfàbrega. i.....


FET !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada