ENTRANT
Gaspatxo de cireres, anxoves, festucs i formatge gelat
Ingredients per a 4 persones:
• 8 tomàquets madurs
• 1/2
ceba tendra
• 1/2 pebrot verd petit
• 1 llesca de pa sense crosta i seca
•
1/4 de gra d’all
• 4 cullerades d’oli d’oliva
• 1/2 cullerada de vinagre de
Xerez
• sal
• 200 g de polpa de cireres (naturals o confitades)
• 200 g de
formatge fresc amb
• sal (congel·leu-lo)
• 1 cullerada d’oli d’alfàbrega (oli
i fulles d’alfàbrega)
• 1 festucs
• 4 anxoves
Preparació:
Tritureu amb el túrmix els tomàquets, la ceba, el pebrot,
l’all i el pa. Quan sigui fi, afegiu-hi l’oli, la sal i el vinagre i després el
suc de les cireres. Remeneu-ho amb cullera o batedora, no amb el túrmix. Per a
l’oli d’alfàbrega: passeu una mica d’oli i fulles d’alfàbrega pel túrmix.
Deixeu-ho reposar entre 12 i 24 h. Muntatge: poseu al fons del plat trossets
d’anxova, trossets de festucs i a sobre el gaspatxo de cireres. A sobre, però
al costat, ratlleu-hi, molt fi, el formatge que heu congelat (ha de quedar molt
volàtil). A sobre de tot, poseu-hi unes gotes d’oli d’alfàbrega. i.....
FET !
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada