Social Eaters, l’última xarxa social gastronòmica
Una manera de conèixer gent a través de la cuina en cases
particulars o en restaurants escollits
Divendres, 17 de maig de 2013
Una taula parada en un domicili a l'espera dels 'social
eaters'
Sociel Eaters
Tartaleta de fuet semidolç, crema de pèsols, ceviche de salmó,
bacallà a l'estil de la Pili, sorbet de llimona al gin Xoriguer, aigua, cava,
vi, cafè o infusions és la proposta de “sopar a la vora de la platja de
Barcelona” que la Judit, enginyera de telecomunicacions, prepararà el proper
dissabte 25 de maig. És un àpat per a deu persones, a 36 euros per cap, amb el
qual l’anfitriona espera omplir la sala d’estar de casa seva de social eaters o
menjadors socials.
Després dels restaurants clandestins, dels cuiners a
domicili, dels professionals que obren les portes de casa seva a petits grups i
dels ciutadans que converteixen el seu pis en restaurants per a turistes, ara
arriben els particulars que cuinen per a tot aquell que s’identifica amb
l’etiqueta de menjador social. En aquest cas no es tracta d’instal·lacions
socials, sinó d’amants del bon menjar amb ganes de compartir taula amb
desconeguts a casa d’un cuiner amateur disposat a conèixer gent mitjançant la
cuina. Els contactes entre els que posen els fogons i els que mengen
s’estableix a través de la nova xarxa social Social Eaters, que ha escollit
Barcelona com a ciutat per posar a prova aquest concepte.
La cultura col·laborativa
s’estén i arriba a la restauració, un àmbit que facilita la bona entesa i les
ganes de compartir i provar experiències. Social Eaters no només es mou entre
pisos i cases particulars, sinó que també s’obre a restaurants i establiments
disposats a fer passar una bona estona, amb un toc original en la crida al
voltant d’una taula, a tot aquell que s’hi vulgui apuntar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada