divendres, 17 de maig del 2013

Una taula parada en un domicili


Social Eaters, l’última xarxa social gastronòmica
Una manera de conèixer gent a través de la cuina en cases particulars o en restaurants escollits
Divendres, 17 de maig de 2013






Una taula parada en un domicili a l'espera dels 'social eaters'
Sociel Eaters



Tartaleta de fuet semidolç, crema de pèsols, ceviche de salmó, bacallà a l'estil de la Pili, sorbet de llimona al gin Xoriguer, aigua, cava, vi, cafè o infusions és la proposta de “sopar a la vora de la platja de Barcelona” que la Judit, enginyera de telecomunicacions, prepararà el proper dissabte 25 de maig. És un àpat per a deu persones, a 36 euros per cap, amb el qual l’anfitriona espera omplir la sala d’estar de casa seva de social eaters o menjadors socials. 

Després dels restaurants clandestins, dels cuiners a domicili, dels professionals que obren les portes de casa seva a petits grups i dels ciutadans que converteixen el seu pis en restaurants per a turistes, ara arriben els particulars que cuinen per a tot aquell que s’identifica amb l’etiqueta de menjador social. En aquest cas no es tracta d’instal·lacions socials, sinó d’amants del bon menjar amb ganes de compartir taula amb desconeguts a casa d’un cuiner amateur disposat a conèixer gent mitjançant la cuina. Els contactes entre els que posen els fogons i els que mengen s’estableix a través de la nova xarxa social Social Eaters, que ha escollit Barcelona com a ciutat per posar a prova aquest concepte.

La cultura col·laborativa s’estén i arriba a la restauració, un àmbit que facilita la bona entesa i les ganes de compartir i provar experiències. Social Eaters no només es mou entre pisos i cases particulars, sinó que també s’obre a restaurants i establiments disposats a fer passar una bona estona, amb un toc original en la crida al voltant d’una taula, a tot aquell que s’hi vulgui apuntar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada