divendres, 17 de maig del 2013

PEIX BLAU


22a Campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó
Del 18 de maig al 16 de juny
Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)




Sant Feliu es bolca amb el peix blau de la costa



ShutterstockEl peix blau és un aliment ric en omega-3, proteïnes i diverses vitamines. El salmó, la sardina, la tonyina o el bonítol, per citar només uns exemples, són productes molt sans que s’hauria de procurar incloure en la dieta. Sant Feliu de Guíxols es vol assegurar de que sigui així, i per això, del 18 de maig al 16 de juny, han organitzat per 22è any consecutiu la campanya del Peix Blau Ganxó.

Al llarg d’un mes, el peix blau serà el protagonista del menú que oferiran diversos restaurants d’aquest municipi pesquer de la Costa Brava. L’objectiu és fomentar el consum de diversos tipus de peix blau i donar a conèixer tota la feina prèvia que s’ha de fer abans de gaudir-lo a taula.

Què es podrà menjar?
Alguns dels plats que es podrà degustar són el filet de verat amb salsa romesco, el marmitako de bonítol amb patates, l’arròs de sardines amb verdures, el carpaccio de peix espasa amb salsa de gorgonzola, la suprema de salmó a la papillota o els filets d’anxoves amb mozzarella, olivada i oli d’alfàbrega, entre moltes altres propostes.

On es podrà gaudir del peix blau?
Els restaurants que participen en la campanya oferint el menú, que oscil·la entre els 18 i els 42 euros, són: Bahia, Barcarola, Can Nadeu, Can Salvi, Cau del Pescador, El Gallo, La Cava, La Gaviota, La Pansa, La Taverna del Mar, Marabú, Molí de Vent, Nit i Dia, Nou Casino la Constància i Sant Pol. Paral·lelament, hi ha altres locals que ofereixen tastets com el còctel ‘Blue Sky’ o el bombó de peix blau.

Preu: A consultar


Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)
972 32 70 00

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada