22a Campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó
Del 18 de maig al 16 de juny
Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)
Sant Feliu es bolca amb el peix blau de la costa
Al llarg d’un mes, el peix blau serà el protagonista del menú
que oferiran diversos restaurants d’aquest municipi pesquer de la Costa Brava.
L’objectiu és fomentar el consum de diversos tipus de peix blau i donar a
conèixer tota la feina prèvia que s’ha de fer abans de gaudir-lo a taula.
Què es podrà menjar?
Alguns dels plats que es podrà degustar són el filet de verat
amb salsa romesco, el marmitako de bonítol amb patates, l’arròs de sardines amb
verdures, el carpaccio de peix espasa amb salsa de gorgonzola, la suprema de
salmó a la papillota o els filets d’anxoves amb mozzarella, olivada i oli
d’alfàbrega, entre moltes altres propostes.
On es podrà gaudir del peix blau?
Els restaurants que participen en la campanya oferint el menú,
que oscil·la entre els 18 i els 42 euros, són: Bahia, Barcarola, Can Nadeu, Can
Salvi, Cau del Pescador, El Gallo, La Cava, La Gaviota, La Pansa, La Taverna
del Mar, Marabú, Molí de Vent, Nit i Dia, Nou Casino la Constància i Sant Pol.
Paral·lelament, hi ha altres locals que ofereixen tastets com el còctel ‘Blue
Sky’ o el bombó de peix blau.
Preu: A consultar
Més informació: Ajuntament de
Sant Feliu de Guíxols
Consulteu
la llista completa de restaurants i menús
Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà)
972 32 70 00
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada